Jordi Wijhenke

Toch geen openluchtdienst bij ARC op eerste paasdag

Op zondag 4 april, eerste paasdag, zou de Volle Evangelie Gemeente De Ark voor de tweede keer een openluchtdienst organiseren op het terrein van voetbalvereniging ARC. Helaas kan dit toch niet doorgaan, zo laat de organisatie weten.

De openluchtdienst op het ARC-terrein moest dé mogelijkheid worden om samen te zingen, elkaar te ontmoeten en het feest van Pasen met elkaar te kunnen vieren. Ruim een uur zou jong en oud welkom zijn om de gratis dienst bij te wonen.

Maar iets meer dan een week voordat de openluchtdienst plaats zou vinden, voelde de organisatie zich genoodzaakt te moeten besluiten om de dienst af te gelasten. “Vanwege het steeds verder oplopen van de besmettingscijfers, hebben wij helaas moeten besluiten deze dienst te annuleren”, laat de organisatie weten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Evenementen vandaag 14:00

Party alert: het eerste deel van de line up voor Vrij & Blij 2021 is bekend

Het moment waarop iedereen het afgelopen jaar heeft gewacht, is daar. We mogen weer feesten! Vrij & Blij 2021 belooft in juli twee dagen feest, en bij een goed feest horen grote artiesten. De organisatie is trots dat ze het eerste deel van de line up bekend kunnen maken, deel twee volgt zeer binnenkort.