Josh Walet
Advertorial Horeca

Toko Indo: dé toko voor de lekkerste traditionele Indonesische gerechten

Eind maart kwam de Indonesische Toko naar Alphen aan den Rijn. In de Ridderhof kun je sindsdien genieten van de authentieke gerechten, met passie voor jou gekookt. Bestel online of neem een plekje aan één van de tafels. Wil je een catering op locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Écht lekker

Bij Toko Indo ligt de focus op écht lekker eten. Alles wordt vers gemaakt en is traditioneel Indonesisch. Wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

Toko-Indo-Alphen-aan-den-Rijn-5-LQ-1024x768.jpg

Stel je eigen maaltijd samen

Bij Toko Indo kun je, online en in het restaurant, je eigen maaltijd samenstellen. Kies eerst je basisgerecht, zoals witte rijst, bami of nasi. Daarna kun je tot wel twee vleesgerechten kiezen. Bij Toko Indo kun je kiezen uit bijvoorbeeld smoor, ajam ketjap en rendang. Als derde selecteer je twee traditioneel Indonesische groentegerechten en of je er een eitje bij wil. En dit alles voor slechts € 10!

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

Toko Indo Ridderhof

Om te delen

Ook kun je bij de toko een rijsttafel bestellen. Ben je met een grotere groep mensen en wil je van alles wat proberen? Dan is dit de maaltijd om te bestellen. Kies uit vier basisgerechten, zes vleesgerechten en zes groentegerechten. Zo kun je genieten van de verschillende smaken van de Indonesische keuken.

Kom jij bij Toko Indo eten? Werkneemster Masha wil je nog wat meegeven: “Pittig is echt pittig!”


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.