Josh Walet
Advertorial Horeca

Toko Indo: dé toko voor de lekkerste traditionele Indonesische gerechten

Eind maart kwam de Indonesische Toko naar Alphen aan den Rijn. In de Ridderhof kun je sindsdien genieten van de authentieke gerechten, met passie voor jou gekookt. Bestel online of neem een plekje aan één van de tafels. Wil je een catering op locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Écht lekker

Bij Toko Indo ligt de focus op écht lekker eten. Alles wordt vers gemaakt en is traditioneel Indonesisch. Wist je dat de eigenaar van de voormalige Indonesische toko Toko Padang in de keuken staat bij Toko Indo? Na 25 jaar gevestigd te zijn geweest in winkelcentrum De Herenhof heeft zij al haar kennis en recepten meegenomen naar Toko Indo om daar in een moderne toko de lekkerste traditionele Indonesische gerechten te bereiden.

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

Toko-Indo-Alphen-aan-den-Rijn-5-LQ-1024x768.jpg

Stel je eigen maaltijd samen

Bij Toko Indo kun je, online en in het restaurant, je eigen maaltijd samenstellen. Kies eerst je basisgerecht, zoals witte rijst, bami of nasi. Daarna kun je tot wel twee vleesgerechten kiezen. Bij Toko Indo kun je kiezen uit bijvoorbeeld smoor, ajam ketjap en rendang. Als derde selecteer je twee traditioneel Indonesische groentegerechten en of je er een eitje bij wil. En dit alles voor slechts € 10!

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

Toko Indo Ridderhof

Om te delen

Ook kun je bij de toko een rijsttafel bestellen. Ben je met een grotere groep mensen en wil je van alles wat proberen? Dan is dit de maaltijd om te bestellen. Kies uit vier basisgerechten, zes vleesgerechten en zes groentegerechten. Zo kun je genieten van de verschillende smaken van de Indonesische keuken.

Kom jij bij Toko Indo eten? Werkneemster Masha wil je nog wat meegeven: “Pittig is echt pittig!”


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.