Pixabay
Advertorial Sport

Tom Beweegt start 15 januari

Tom in de buurt en Alphen Beweegt slaan de handen ineen en starten in januari met een nieuwe activiteit: TOM beweegt.

‘TOM beweegt’ staat in het teken van recreatief badminton. De activiteit is voor iedereen vanaf 18 jaar die op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging wilt komen. ‘Niks moet, alles mag’ is het motto van dit uurtje. Samen bewegen zorgt voor plezier en ontspanning.

TOM in de buurt en Alphen Beweegt zorgen voor de nodige begeleiding. De lessen zullen variëren van het verbeteren van de techniek, recreatief spelen of wedstrijdjes. De lessen starten op woensdag 15 januari en vinden iedere woensdag plaats van 11:00 tot 12:00 uur bij Fitnessclub Easy Active (Antonie van Leeuwenhoekweg 27B).

Wil jij in beweging komen en tegelijkertijd sociale contacten opdoen? Meld je dan aan door jouw naam en telefoonnummer te mailen of door te bellen naar 06 39314785. Kosten zijn € 3 per keer, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:06

Robbert Zantingh stopt bij het Vakantiespel

Voorzitter Robbert Zantingh stopt per 1 september 2021 bij Stichting Vakantiespel. ‘’Het is een dubbel gevoel. Enerzijds ga ik het enorm missen, anderzijds heb ik het gevoel dat ik er voldoende uit heb gehaald.’’

Alphens Restaurantweek gisteren 15:54

De Beren bij jou thuis: genieten is het belangrijkste

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij De Beren Alphen aan den Rijn kunt bestellen.

Algemeen gisteren 15:05

‘Aandachtskaartjes’ met gehaakte bloemen overal te vinden in Alphen

Door heel Alphen hangen verschillende ‘aandachtskaartjes’ met een gehaakte bloem. Op deze kaartjes staat de tekst: 'Ik ben een vergeet-mij-nietje. Vandaag ben ik opgehangen door het Bloemenvrouwtje om je dag een beetje op te fleuren.’’ Met dit initiatief wil het Bloemenvrouwtje mensen graag een glimlach op hun gezicht bezorgen.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 13:28

Toyota van Ekris ziet occasion verkoop stijgen door corona

Tweedehandsauto’s zijn behoorlijk in trek dit jaar. In juli was er zelfs sprake van een nieuw maandrecord. Branchevereniging Bovag concludeerde eerder dat tweedehandsauto’s door de coronacrisis aan populariteit winnen, deels vanwege het feit dat het openbaar vervoer nu door veel Nederlanders gemeden wordt.

Evenementen gisteren 12:53

Denk mee over het evenementenbeleid

Door corona kunnen evenementen nu niet plaatsvinden. Deze tijd wil de gemeente Alphen aan den Rijn dan ook gebruiken om het evenementenbeleid te evalueren. Inwoners van de gemeente mogen hierover meedenken.