Pixabay
Advertorial Sport

Tom Beweegt start 15 januari

Tom in de buurt en Alphen Beweegt slaan de handen ineen en starten in januari met een nieuwe activiteit: TOM beweegt.

‘TOM beweegt’ staat in het teken van recreatief badminton. De activiteit is voor iedereen vanaf 18 jaar die op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging wilt komen. ‘Niks moet, alles mag’ is het motto van dit uurtje. Samen bewegen zorgt voor plezier en ontspanning.

TOM in de buurt en Alphen Beweegt zorgen voor de nodige begeleiding. De lessen zullen variëren van het verbeteren van de techniek, recreatief spelen of wedstrijdjes. De lessen starten op woensdag 15 januari en vinden iedere woensdag plaats van 11:00 tot 12:00 uur bij Fitnessclub Easy Active (Antonie van Leeuwenhoekweg 27B).

Wil jij in beweging komen en tegelijkertijd sociale contacten opdoen? Meld je dan aan door jouw naam en telefoonnummer te mailen of door te bellen naar 06 39314785. Kosten zijn € 3 per keer, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.

Gemeente vandaag 13:10

Route langs beschermwaardige bomen

Samen met de Bomenstichting heeft Gemeente Alphen aan den Rijn bij 25 oude, bijzondere-, zeldzame-, gedenk- of historisch relevante bomen een bord geplaatst. De bomen staan door onze hele gemeente en zijn verbonden in een route zodat je, bijvoorbeeld op de fiets, alle bomen kunt bezoeken. Op het bordje staat informatie, het plantjaar van de boom en een QR-code naar meer informatie.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:29

Gedetineerden uit PI Alphen mogen weer bezoek ontvangen

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) start vanaf vandaag, dinsdag 2 juni, gefaseerd met het versoepelen van de coronamaatregelen. In drie gevangenissen start een proef met bezoek achter plexiglas, waaronder in de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen.