Pixabay
Advertorial Sport

Tom Beweegt start 15 januari

Tom in de buurt en Alphen Beweegt slaan de handen ineen en starten in januari met een nieuwe activiteit: TOM beweegt.

‘TOM beweegt’ staat in het teken van recreatief badminton. De activiteit is voor iedereen vanaf 18 jaar die op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging wilt komen. ‘Niks moet, alles mag’ is het motto van dit uurtje. Samen bewegen zorgt voor plezier en ontspanning.

TOM in de buurt en Alphen Beweegt zorgen voor de nodige begeleiding. De lessen zullen variëren van het verbeteren van de techniek, recreatief spelen of wedstrijdjes. De lessen starten op woensdag 15 januari en vinden iedere woensdag plaats van 11:00 tot 12:00 uur bij Fitnessclub Easy Active (Antonie van Leeuwenhoekweg 27B).

Wil jij in beweging komen en tegelijkertijd sociale contacten opdoen? Meld je dan aan door jouw naam en telefoonnummer te mailen of door te bellen naar 06 39314785. Kosten zijn € 3 per keer, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Splinters

De Alphense politiek blijft me verbazen. Deze week verkaste raadslid Peter Versteeg van Nieuw Elan naar een eigen partij. Er zijn nu zes splinters met één raadslid en drie met twee raadsleden. Het totaal aantal partijen in de Alphense gemeenteraad is nu veertien.

Advertorial Film gisteren 17:21

Binnenkort in Castellum: Macbeth!

De visueel boeiende nieuwe productie is een verfilming van het theaterstuk en hiermee, net als Castellum, een combinatie van theater en film. Kijk onder het genot van een gratis hapje en drankje het meeslepende verhaal over hebzucht, moord, deceptie en bijgeloof, waarin Ralph Fiennes en Indira Varma de hoofdrol hebben.

Kunst gisteren 16:57

Maak kennis met Ton Pret: Van financiële zekerheid naar artistieke vrijheid

Na drieëntwintig jaar succes in de wereld van financiën, hypotheken en pensioenen, heeft Ton Pret in 2005 een drastische keuze gemaakt. Deze kunstenaar heeft negentien jaar geleden zijn carrière als financier opgezegd om zijn droom na te jagen: een leven als kunstenaar. Zijn werk als kunstenaar sloeg het eerste jaar gelijk aan.

Politiek gisteren 15:40

Gebiedsagenda onbekend bij inwoners

De Alphense gemeenteraad heeft donderdag 28 maart de Gebiedsagenda dorpen en wijken vastgesteld. Hierover is eerder uitgebreid gesproken. GroenLinks wil echter een wijziging: "Wij zien graag een actieplan om de Gebiedsagenda beter onder de aandacht van de inwoners te brengen." De gemeenteraad vindt dit voor nu niet nodig.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:32

Gebiedsplan als visitekaartje

Naar aanleiding van een motie van GroenLinks gaat het college van Alphen aan den Rijn aan de slag met een betere communicatie rond de gebiedsagenda’s. Een gebiedsagenda is een plan om de leefbaarheid van een wijken of dorp te verbeteren. Betere communicatie hierover is volgens GroenLinks essentieel voor het slagen van de plannen. De motie werd mede ingediend door de andere oppositiepartijen: PvdA, SP, CU, SGP, FvD, RGL en ONS.

Politiek gisteren 13:19

Erfgoedfonds Alphen aan den Rijn voor 2024 weer gevuld

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft het Erfgoedfonds opnieuw gevuld. Vanuit dit fonds worden projecten op het gebied van beleving van erfgoed gesubsidieerd. Het gaat vooral om projecten die door groepen inwoners en kleine organisaties worden geïnitieerd.