Advertorial Algemeen

Tom in de buurt houdt datingmiddagen voor senioren

Tom in de buurt organiseert voor datingmiddagen voor senioren in Alphen aan den Rijn. Na een geslaagde eerste editie staat op 18 mei de volgende datingmiddag nabij het Alphense centrum op het programma.

"In januari van dit jaar gingen we voor het eerst van start met deze datingmiddag. Voor ons was het ook even afwachten hoe dit zou lopen. Maar de reacties en aanmeldingen waren boven verwachting", vertelt wijkcoach Carolien Satink. Tijdens deze middag zijn uiteindelijk zestien matches tot stand gekomen.

Collega Ilona de Wit licht toe: "Er is een grote groep ouderen in Alphen die alleen is. Echter na een tijd alleen te zijn, kan het soms best een grote stap zijn om daar verandering in te brengen. Tom in de buurt wil deze stap makkelijker maken en organiseert daarom nu voor de tweede keer een datingmiddag."

De datingmiddag van Tom in de buurt is er voor ouderen tussen de 60 en 70 jaar die het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Dat hoeft geen nieuwe liefde te zijn, maar kan ook een nieuwe vriendschap zijn om af en toe mee te wandelen, naar de bioscoop te gaan of samen te eten.

Aanmelden
De datingmiddag vindt vrijdag 18 mei van 14.00 tot 15.30 uur plaats. De entree is vijf euro, inclusief een hapje en drankje. Men ontvangt na aanmelding via de wijkcoaches (Ilona de Wit: 06-51924902 of Carolien Satink: 06-41082393) de definitieve locatiegegevens. Aanmelden kan tot en met 7 mei.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.