Evenementen

Toost Festival Alphen, ook voor kleine bourgondiërs is er genoeg te beleven

Dit weekend is het al zover: TOOST festival in Alphen aan den Rijn. Van 17 t/m 19 mei is het Europapark gevuld met meer dan 15 foodtrucks, een rollend podium én ook veel leuks voor de kleine bourgondiërs. Zo zijn er het hele weekend door leuke crea workshops in de kidscorner, wordt er geschminkt, kan er de hele dag een rondje gemaakt worden in de zweefmolen en ook de poffertjeskraam blijkt weer favoriet!

Kidscorner door make it art worthy
De kidscorner op TOOST wordt gehost door Make It Art Worthy, een stichting die kunstenaars inzet om de leukste workshops voor kinderen te verzorgen. Zo is er elke dag weer iets leuks te beleven. Van muziekinstrumenten en afvalbeestjes maken tot schilderen in het zand en toneelspelen.

TOOST festival staat komend weekend in Alphen aan de Rijn. Toegang is gratis!

Tijden:

vrijdag 17 mei, 16:00 – 23:00 uur
zaterdag 18 mei, 12:00 – 23:00 uur
zondag 19 mei, 13:00 – 21:00 uur

Datum: vr 17 t/m zo 19 mei 2019

Plaats: Europapark, Alphen a/d Rijn

Prijs: gratis

http://www.toostfestival.nl/ | facebook-event | download hier foto’s van TOOST


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.