In de zomer van 2023 trekt TOOST festival weer door het land met een bonte karavaan foodtrucks, muziek en artiesten. Geniet van de lekkerste happen uit een bonte karavaan foodtrucks, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen in de nostalgische schommels, bij het schminken, het circus of met de TOOST quiz! Met wie TOOST jij?

Waar?

Alphen aan de Rijn, Europapark

Wanneer?

Foodtrucks om je vingers bij af te likken!

De TOOST food-lineup is altijd om je vingers bij af te likken, neemt je mee langs vele windstreken en heeft voor elke smaak wat wils.

Muziek

Op het rollende podium vind je elk weekend livemuziek en dj’s om al het lekkers er weer af te dansen. Kijk op de website welke artiesten met TOOST mee on tour gaan!

Voor kleine en grote eters

Kom gerust met de hele familie naar TOOST want ook de kleine TOOST’ers blijven makkelijk een dagje zoet op het festival. Zo zijn er elke dag verschillende workshops van Kunstkipp, is er een circusspeelplaats, wordt er geschminkt, kan er geschommeld worden in de nostalgische schommelbootjes en kunnen kleine speurders zich vermaken met de TOOST festivalquiz!