TOOST Festival

Toost Festival: Het ultieme Zomerfeest voor jong en oud!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we samen komen om te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft: goed gezelschap, heerlijk eten, en natuurlijk geweldige muziek. En waar anders kunnen we dit beter ervaren dan op het Toost Festival!

Voor jong en oud

Voor de jongere festivalgangers zijn er tal van creatieve workshops om aan deel te nemen. Van kleurrijke knutselsessies met de KunstKip en de Kliederkeuken tot adembenemende optredens bij Circus Snor, er is geen einde aan het plezier voor de kleintjes. En wie houdt er niet van een goed verhaal? De Verhalenverteller staat klaar om jonge geesten te betoveren met spannende en grappige vertellingen.

Voor de fijnproevers onder ons is er een overvloed aan culinaire verrassingen te ontdekken bij de zestien aanwezige foodtrucks. En vergeet niet een drankje te halen bij de Toost Bar om je dorst te lessen en te proosten op het goede leven!

Rollende Podium

Als de avond valt, komt het terrein tot leven met muzikale optredens vanaf het Rollende Podium. Of je nu de voorkeur geeft aan de beats van een DJ, de nostalgische klanken van een levende jukebox, of de energie van een live bandje, er is altijd iets om je in beweging te krijgen.

Maar het hoogtepunt van het weekend? Dat moet wel het optreden zijn van René van Kooten en Billy Maluw, twee getalenteerde artiesten die hun krachten bundelen voor een onvergetelijke show. René, bekend van diverse musicals waaronder "Mamma Mia", en Billy, singer-songwriter uit "The Voice of Holland", beloven een spektakel van jewelste te leveren dat je niet mag missen!

Praktische informatie

Wanneer?

18 mei                van 16:00 tot 22:00

19 mei                van 13:00 tot 22:00

20 mei                van 13:00 tot 20:00

Toegang: Gratis

Bekijk het programma via Facebook of via de website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn vandaag 16:27

Ouders zamelen geld in voor onderzoek naar ongeneeslijke hartspierziekte zoon Seppe

De ouders van de 10-jarige Seppe uit Alphen aan den Rijn werden diep geschokt toen ze vernamen dat hun geliefde zoon lijdt aan restrictieve cardiomyopathie, een zeldzame en ongeneeslijke hartspierziekte. Voor Seppe en zijn familie betekent dit een angstaanjagende tocht door een wereld van onzekerheid en beperkingen.

Maatschappelijk vandaag 15:12

Vrijwilligerswerk brengt wederzijds plezier

Ondernemer Machiel van der Schoot (69) is vrijwilliger in het Amadeushuis. Amadeushuis spreekt hem nét voordat hij bij het jubileumfeest achter zijn synthesizer kruipt. Hoe kwam hij erbij vrijwilliger te worden, wat doet hij precies en hoe beleeft hij het?

Kinderen vandaag 12:33

Nationale Straatspeelmiddag een groot succes!

Gisteren stond geheel in het teken van de Nationale Buitenspeeldag, die met een scala aan leuke en sportieve activiteiten op diverse locaties werd gevierd. Kinderen van alle leeftijden werden uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan deze feestelijke dag. Wethouder Gert-Jan Schotanus opende de middag feestelijk en deed zelfs mee met een potje voetbal.

Sport vandaag 11:10

Huldiging voor Het Palet na winst landelijke finale schoolvoetbal

Het meisjesteam van groep 5-6 van basisschool Het Palet uit Alphen aan den Rijn heeft gisteren de landelijke finale van het schoolvoetbaltoernooi gewonnen. Vanochtend werden de speelsters feestelijk gehuldigd door Wethouder Gert-Jan Schotanus.