TOOST Festival

Toost Festival: Het ultieme Zomerfeest voor jong en oud!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we samen komen om te genieten van het beste wat het leven te bieden heeft: goed gezelschap, heerlijk eten, en natuurlijk geweldige muziek. En waar anders kunnen we dit beter ervaren dan op het Toost Festival!

Voor jong en oud

Voor de jongere festivalgangers zijn er tal van creatieve workshops om aan deel te nemen. Van kleurrijke knutselsessies met de KunstKip en de Kliederkeuken tot adembenemende optredens bij Circus Snor, er is geen einde aan het plezier voor de kleintjes. En wie houdt er niet van een goed verhaal? De Verhalenverteller staat klaar om jonge geesten te betoveren met spannende en grappige vertellingen.

Voor de fijnproevers onder ons is er een overvloed aan culinaire verrassingen te ontdekken bij de zestien aanwezige foodtrucks. En vergeet niet een drankje te halen bij de Toost Bar om je dorst te lessen en te proosten op het goede leven!

Rollende Podium

Als de avond valt, komt het terrein tot leven met muzikale optredens vanaf het Rollende Podium. Of je nu de voorkeur geeft aan de beats van een DJ, de nostalgische klanken van een levende jukebox, of de energie van een live bandje, er is altijd iets om je in beweging te krijgen.

Maar het hoogtepunt van het weekend? Dat moet wel het optreden zijn van René van Kooten en Billy Maluw, twee getalenteerde artiesten die hun krachten bundelen voor een onvergetelijke show. René, bekend van diverse musicals waaronder "Mamma Mia", en Billy, singer-songwriter uit "The Voice of Holland", beloven een spektakel van jewelste te leveren dat je niet mag missen!

Praktische informatie

Wanneer?

18 mei                van 16:00 tot 22:00

19 mei                van 13:00 tot 22:00

20 mei                van 13:00 tot 20:00

Toegang: Gratis

Bekijk het programma via Facebook of via de website.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.