TOOST Festival

Toost Festival: Weer een overweldigend succes

Het afgelopen weekend vond het Toost Foodtruck Festival plaats in Alphen aan den Rijn, en het was wederom een groot succes! Het festival bood een divers programma voor jong en oud, met activiteiten zoals dansen, pingpong, en genieten van de vele foodtrucks.

Het festival werd spectaculair geopend met een optreden van René van Kooten en Billy Maluw, bekend van respectievelijk "Mamma Mia" en "The Voice of Holland". Het duo vermaakte het publiek 2,5 uur lang.  Voor de jongere bezoekers waren er tal van activiteiten, waaronder schminken, nostalgische schommels, en optredens van Circus Snor. Ook waren er creatieve workshops zoals knutselen met de KunstKip en de Kliederkeuken.

Foodtrucks

En uiteraard niet te vergeten: de Foodtrucks! Bezoekers konden genieten van een breed scala aan culinaire lekkernijen van zestien verschillende foodtrucks en drankjes bij de Toost Bar.

Het festival vond plaats van 18 tot 20 mei in het Europapark en bood een weekend vol plezier en vermaak voor alle leeftijden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.