TOOST Festival

TOOST Foodtruck Festival heeft seizoen mooi afgesloten in Alphen aan den Rijn

Afgelopen weekend, van 15 tot en met 17 september, was het genieten geblazen in Alphen aan den Rijn tijdens de september editie van het TOOST Foodtruck Festival. Met een prachtige afsluiting van het seizoen, kijkt de organisatie terug op een geslaagd weekend vol lekker eten, goede muziek en een geweldige sfeer.

Het festival trok bezoekers van alle leeftijden, wat zorgde voor een levendige en gezellige mix van mensen. Bezoekers konden genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes van diverse foodtrucks, variërend van exotische gerechten tot vertrouwde favorieten. Het mooie weer op vrijdag en zaterdag voegde een extra dimensie toe aan de feestelijke atmosfeer.

"We hebben het seizoen hier in Alphen mooi mogen afsluiten," aldus de organisatie van het festival. "De Foodtrucks en wij als organisatie hebben genoten van alle mensen die op hun beurt hebben genoten en de sfeer en het lekkere eten hebben kunnen proeven. De vrijdag en de zaterdag waren echt geweldig in combinatie met het mooie weer. De zondag was het weer helaas iets wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Tot het einde toe hebben mensen ons weten te vinden en het weekend met ons goed kunnen afsluiten."

Naast de culinaire hoogtepunten was er ook volop entertainment voor bezoekers van alle leeftijden. Sommigen genoten van live muziek en de gezellige sfeer, terwijl anderen zich waagden aan een potje tafeltennis.

Het TOOST Foodtruck Festival kijkt nu al uit naar volgend jaar en belooft opnieuw een weekend vol smaakvolle lekkernijen en gezelligheid te bieden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.