TOOST Festival

TOOST Foodtruck Festival heeft seizoen mooi afgesloten in Alphen aan den Rijn

Afgelopen weekend, van 15 tot en met 17 september, was het genieten geblazen in Alphen aan den Rijn tijdens de september editie van het TOOST Foodtruck Festival. Met een prachtige afsluiting van het seizoen, kijkt de organisatie terug op een geslaagd weekend vol lekker eten, goede muziek en een geweldige sfeer.

Het festival trok bezoekers van alle leeftijden, wat zorgde voor een levendige en gezellige mix van mensen. Bezoekers konden genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes van diverse foodtrucks, variërend van exotische gerechten tot vertrouwde favorieten. Het mooie weer op vrijdag en zaterdag voegde een extra dimensie toe aan de feestelijke atmosfeer.

"We hebben het seizoen hier in Alphen mooi mogen afsluiten," aldus de organisatie van het festival. "De Foodtrucks en wij als organisatie hebben genoten van alle mensen die op hun beurt hebben genoten en de sfeer en het lekkere eten hebben kunnen proeven. De vrijdag en de zaterdag waren echt geweldig in combinatie met het mooie weer. De zondag was het weer helaas iets wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Tot het einde toe hebben mensen ons weten te vinden en het weekend met ons goed kunnen afsluiten."

Naast de culinaire hoogtepunten was er ook volop entertainment voor bezoekers van alle leeftijden. Sommigen genoten van live muziek en de gezellige sfeer, terwijl anderen zich waagden aan een potje tafeltennis.

Het TOOST Foodtruck Festival kijkt nu al uit naar volgend jaar en belooft opnieuw een weekend vol smaakvolle lekkernijen en gezelligheid te bieden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving vandaag 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels vandaag 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema vandaag 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige vandaag 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.