TOOST Foodtruckfestival is begonnen

Vrijdag 20 september is om 16:00 uur het TOOST Foodtruckfestival van start gegaan.  

In het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september strijkt de TOOST karavaan neer in het Europapark in Kerk en Zanen. Het hele weekend kun je genieten van de lekkerste gerechten en een ruim aanbod aan wijn en speciaalbier. Voor de kinderen is er een speciale kids-corner. Ook wordt er elke dag gezorgd voor muzikaal vertier.

Het terrein van TOOST Foodtruckfestival is vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige gisteren 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca gisteren 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels gisteren 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!