Top 2000 Live
Advertorial Theater

Top 2000 Live viert 10-jarig bestaan in Theater Castellum

Een in oorsprong idee van Radio 2 en voormalig zanger en inmiddels theaterproducent Peter Groot Kormelink is na ruim 300 shows met overal volle zalen in den lande toe aan haar 10e verjaardag: de Top 2000 Live. Vanaf eind november trekt de Top 2000 Live karavaan weer door het land en op woensdag 7 december komt hij naar Alphen aan den Rijn.

Grote hits uit het rock, pop, soul en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, is het recept. Van Stadskanaal tot Terneuzen en van Winterswijk tot Amstelveen eindigen de shows steevast in een dampend succes. Met een superband als basis voor een prettig stel topvocalisten komt de crème de la crème uit de jaarlijkse lijst voorbij. The Voice of Holland finaliste Tjindjara Metschendorp brengt ‘s werelds popdiva’s ten tonele.

De Top 2000 Live band kende door de jaren heen bezettingswisselingen, maar heeft ook een vaste kern met o.a. William Kersten: zanger en Mister Top 2000. Evenals saxofonist Arjan Muusz en trombonespeler Martijn Sohier. Beide zijn er ook al vanaf de allereerste noten. De setlijst van de komende editie is nog een verrassing. Deze wordt op uitgekiende wijze samengesteld op basis van de originele Top 2000 jaarlijst.

En waar muziek is, is emotie. Zo vonden er diverse huwelijksaanzoeken op het podium plaats tijdens een optreden de afgelopen jaren en is het slotakkoord ‘Hey Jude’ één van de magische hoogtepunten in de muzikale rollercoaster.

Tickets

Beleef de Top 2000 met de show Alive and Kicking op woensdag 7 december in Theater Castellum (aanvang 20:15 uur). Kaarten zijn te koop via de website.


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.