Top 2000 Live
Advertorial Theater

Top 2000 Live viert 10-jarig bestaan in Theater Castellum

Een in oorsprong idee van Radio 2 en voormalig zanger en inmiddels theaterproducent Peter Groot Kormelink is na ruim 300 shows met overal volle zalen in den lande toe aan haar 10e verjaardag: de Top 2000 Live. Vanaf eind november trekt de Top 2000 Live karavaan weer door het land en op woensdag 7 december komt hij naar Alphen aan den Rijn.

Grote hits uit het rock, pop, soul en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, is het recept. Van Stadskanaal tot Terneuzen en van Winterswijk tot Amstelveen eindigen de shows steevast in een dampend succes. Met een superband als basis voor een prettig stel topvocalisten komt de crème de la crème uit de jaarlijkse lijst voorbij. The Voice of Holland finaliste Tjindjara Metschendorp brengt ‘s werelds popdiva’s ten tonele.

De Top 2000 Live band kende door de jaren heen bezettingswisselingen, maar heeft ook een vaste kern met o.a. William Kersten: zanger en Mister Top 2000. Evenals saxofonist Arjan Muusz en trombonespeler Martijn Sohier. Beide zijn er ook al vanaf de allereerste noten. De setlijst van de komende editie is nog een verrassing. Deze wordt op uitgekiende wijze samengesteld op basis van de originele Top 2000 jaarlijst.

En waar muziek is, is emotie. Zo vonden er diverse huwelijksaanzoeken op het podium plaats tijdens een optreden de afgelopen jaren en is het slotakkoord ‘Hey Jude’ één van de magische hoogtepunten in de muzikale rollercoaster.

Tickets

Beleef de Top 2000 met de show Alive and Kicking op woensdag 7 december in Theater Castellum (aanvang 20:15 uur). Kaarten zijn te koop via de website.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.