Top 2000 Relicafé

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Tijdens deze muzikale avond staan nummers uit de Top 2000 met een boodschap rond het thema ‘Ik zie je’ centraal. Mensen van binnen en buiten de kerk bezoeken het Top 2000 Relicafé om samen te genieten van goede muziek in een Top 2000 setting.

De afgelopen vijf edities van het Top 2000 Relicafé waren een groot succes met gemiddeld 250 bezoekers per avond. Het evenement vindt dit jaar plaats op donderdag 28 december 2023 om 20:00 uur in de Adventskerk en is een samenwerking van meerdere Alphense kerken. De organisatie is in handen van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron. Er zullen bekende elementen in terugkomen zoals de pubquiz, maar ook nieuwe elementen zijn zoals het Top2000 koor. 

Goed doel

Het goede doel waar we deze avond geld voor ophalen is de reis die jongeren vanuit Alphen met World Servants gaan maken naar Ecuador (zomer 2024). Zij gaan daar helpen aan de bouw van een waterzuiveringsinstallatie en een school. Meer info over het goede doel vind je hier. Op verschillende manieren zal er geld voor dit doel opgehaald worden. Er is een veiling van LP’s, eten en drinken en meer. Het Top 2000 Relicafé hoopt je op 28 december te zien in de Adventskerk om 20:00 uur.

flyer top2000 2023.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige gisteren 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs gisteren 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling gisteren 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten 11 jun. 2024 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken 11 jun. 2024 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.