Top 2000 Relicafé

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Tijdens deze muzikale avond staan nummers uit de Top 2000 met een boodschap rond het thema ‘Ik zie je’ centraal. Mensen van binnen en buiten de kerk bezoeken het Top 2000 Relicafé om samen te genieten van goede muziek in een Top 2000 setting.

De afgelopen vijf edities van het Top 2000 Relicafé waren een groot succes met gemiddeld 250 bezoekers per avond. Het evenement vindt dit jaar plaats op donderdag 28 december 2023 om 20:00 uur in de Adventskerk en is een samenwerking van meerdere Alphense kerken. De organisatie is in handen van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron. Er zullen bekende elementen in terugkomen zoals de pubquiz, maar ook nieuwe elementen zijn zoals het Top2000 koor. 

Goed doel

Het goede doel waar we deze avond geld voor ophalen is de reis die jongeren vanuit Alphen met World Servants gaan maken naar Ecuador (zomer 2024). Zij gaan daar helpen aan de bouw van een waterzuiveringsinstallatie en een school. Meer info over het goede doel vind je hier. Op verschillende manieren zal er geld voor dit doel opgehaald worden. Er is een veiling van LP’s, eten en drinken en meer. Het Top 2000 Relicafé hoopt je op 28 december te zien in de Adventskerk om 20:00 uur.

flyer top2000 2023.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.