Tijdens de VOA borrel in De Baronie zijn de drie kandidaten bekend gemaakt voor titel ‘Onderneming van het Jaar 2015’: Aannemingsbedrijf Van Mil, Sakura Finetek Europe en Sera/Alphens.NL. 

De drie genomineerden zijn gekozen uit een groep van zeven Alphense bedrijven. De overige waren: Ekodorp, Hillsafety, KHZ Internationale Verhuizers, Vermeulen Groep.

Vandaag hebben alle bedrijven een pitch gegeven. Aan de hand daarvan en eerder ingestuurde uitgebreide vragenlijsten, gevolg door bedrijfsbezoeken, heeft de kritische jury de keuze gemaakt voor de drie kanshebbers op de titel.

Op 14 januari 2016 wordt in d grote zaal van Theater Castellum de uiteindelijke winnaar gekozen. TV-verslaggever Twan Huis zal de genomineerden interviewen. Op basis van eerder op dag door de jury gegeven punten en de stemmen uit de zaal wordt direct daarna bekend gemaakt, wie de titel voor 2015 in de wacht sleept. 

Winnaar van 2014

De Onderneming van het Jaar 2014 was de Van der Werff Groep, zij lieten toen de Blanksma Groep en Verheul Communicatie achter zich. De Van der Werff Groep nam het stokje over van de winnaar van 2013, Banketbakkerij Stevers.