Josh Walet

Top 5: leukste terrasjes van Alphen aan den Rijn

Vandaag is het al warm maar de komende dagen wordt het al helemaal tropisch weer. Tijd om de verkoeling op te zoeken met een lekker drankje op het terras! Wij hebben de vijf leukste en fijnste terrassen voor je op een rijtje gezet.

Staat jouw favoriete terras er niet tussen? Laat ons dan weten in een reactie op Facebook! Ook vinden wij het tof om de leukste terrasfoto's te ontvangen via Whatsapp. Die stuur je ons gemakkelijk door hier te klikken

Top 5 leukste terrassen van Alphen

1. Proto

2. Maggie Blue

3. Wet 'n Wild

4. Bar Biefstro DAAN

5. Koeien & Kaas

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 10:28

Kerstvakantie in de Alphense zwembaden

De Thermen2 organiseert in de zwembaden tijdens de kerstvakantie verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.