Rahi Rezvani

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Stanley de Looze: “Twee van deze vier topacts hebben nog nooit bij ons op het podium gestaan en Cesar Zuiderwijk met DrumDemons is er daar één van. Daar zijn we enorm trots op. De avond krijgt met Anouk net dat extraatje als ze bij ons, naast haar fantastische longlist van songs, haar laatst uitgebrachte nummer ‘Going for the kill’ gaat spelen. Een nummer dat juist in coronatijd vele raakten. Met de nieuwe show van Snelle, die hij met zijn eigen band ‘de lieve jongens’ speelt, menen we ook het jongere publiek aan te spreken. Zoals eerder aangekondigd speelt Kensington die avond ook. Sterker nog, zij sluiten de avond knallend af. Dit wordt namelijk een uniek optreden, zeker nu frontman Eloi Youssef Kensington onlangs aangaf de band in november te gaan verlaten. Kortom: een topavond die je niet mag missen.”

Tekst loopt door onder de foto's

pressphoto-snelle1 - fotograaf Wouter van de Linde.jpeg

Tickets online te koop 

Vanwege corona zijn de kaarten niet bij de fysieke verkooppunten te verkrijgen, maar alleen online via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.alphens.nl. Houd ook de Facebookpagina van het Zomerspektakel aan het Meer in de gaten waar de tickets ook te verkrijgen zijn. Heb je je tickets van 2020 nog, dan kun je deze gewoon gebruiken voor 2022. En voor degene die nog geen ticket heeft, wees er snel bij. "We hebben voor 2022 maar een maximaal aantal van 5.000 kaarten beschikbaar. De tickets zijn € 45 per stuk inclusief administratie- en transactiekosten. We gaan er in elk geval weer een feest van maken op 3, 4 en 5 juni. De locatie is wederom op het evenemententerrein aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn."

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het evenement, stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022 of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.  

De persconferentie van het Zomerspektakel aan het Meer kun je hier terugkijken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphense Zendmast vandaag 15:23

Zendmast kleurt roze voor Stichting TuTu

Kijk je zaterdagavond naar de Alphense zendmast? Dan zal je zien dat de toren roze verlicht is. Dit vanwege het Vier De Leven Feest van Stichting TuTu.

Advertorial Overige vandaag 14:06

Met Alphens Bootverhuur kan iedereen genieten van een dag op het water

Waar je ook heen gaat, varen is altijd een goede manier om te ontspannen en te genieten. En varen over de Rijn is toch wel een van de mooiste manieren om Alphen aan den Rijn te bekijken. Of heerlijk naar het Braassemermeer om daar even te plonsen. Varen door de grachten van Leiden of de Nieuwkoopse plassen op. Het behoort nu allemaal tot de mogelijkheden.

Overige vandaag 12:50

Stichting Help Anders: een nieuwe voorzitter, hetzelfde motto

René Sassen heeft het stokje van het voorzitterschap voor Stichting Help Anders doorgegeven aan Harold Koelemij. De stichting heeft inmiddels zeventien vrijwilligers uit de buurt bijeengebracht. Het is de bedoeling dat de Edelstenenbuurt in naam en uitstraling gaat veranderen.

Verkeer en vervoer vandaag 11:34

Laadpunten voor elektrische auto’s in Alphen aan de Rijn stijgt met 21%

In Alphen aan de Rijn is het aantal laadpunten voor elektrische auto’s in een jaar tijd gestegen met 21%. Deze groei vond plaats in april 2021 t/m april 2022. In het begin van 2021 stonden er 734 laadpunten verspreid door heel Alphen aan de Rijn, wat is gestegen naar 885.