Rahi Rezvani

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Stanley de Looze: “Twee van deze vier topacts hebben nog nooit bij ons op het podium gestaan en Cesar Zuiderwijk met DrumDemons is er daar één van. Daar zijn we enorm trots op. De avond krijgt met Anouk net dat extraatje als ze bij ons, naast haar fantastische longlist van songs, haar laatst uitgebrachte nummer ‘Going for the kill’ gaat spelen. Een nummer dat juist in coronatijd vele raakten. Met de nieuwe show van Snelle, die hij met zijn eigen band ‘de lieve jongens’ speelt, menen we ook het jongere publiek aan te spreken. Zoals eerder aangekondigd speelt Kensington die avond ook. Sterker nog, zij sluiten de avond knallend af. Dit wordt namelijk een uniek optreden, zeker nu frontman Eloi Youssef Kensington onlangs aangaf de band in november te gaan verlaten. Kortom: een topavond die je niet mag missen.”

Tekst loopt door onder de foto's

pressphoto-snelle1 - fotograaf Wouter van de Linde.jpeg

Tickets online te koop 

Vanwege corona zijn de kaarten niet bij de fysieke verkooppunten te verkrijgen, maar alleen online via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.alphens.nl. Houd ook de Facebookpagina van het Zomerspektakel aan het Meer in de gaten waar de tickets ook te verkrijgen zijn. Heb je je tickets van 2020 nog, dan kun je deze gewoon gebruiken voor 2022. En voor degene die nog geen ticket heeft, wees er snel bij. "We hebben voor 2022 maar een maximaal aantal van 5.000 kaarten beschikbaar. De tickets zijn € 45 per stuk inclusief administratie- en transactiekosten. We gaan er in elk geval weer een feest van maken op 3, 4 en 5 juni. De locatie is wederom op het evenemententerrein aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn."

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het evenement, stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022 of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.  

De persconferentie van het Zomerspektakel aan het Meer kun je hier terugkijken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:16

Vleugel PI ontruimd vanwege brand in cel

In de penitentiaire inrichting aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn is maandagochtend brand uitgebroken in een cel. Uit voorzorg werd de vleugel ontruimd.

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.