Rahi Rezvani

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Stanley de Looze: “Twee van deze vier topacts hebben nog nooit bij ons op het podium gestaan en Cesar Zuiderwijk met DrumDemons is er daar één van. Daar zijn we enorm trots op. De avond krijgt met Anouk net dat extraatje als ze bij ons, naast haar fantastische longlist van songs, haar laatst uitgebrachte nummer ‘Going for the kill’ gaat spelen. Een nummer dat juist in coronatijd vele raakten. Met de nieuwe show van Snelle, die hij met zijn eigen band ‘de lieve jongens’ speelt, menen we ook het jongere publiek aan te spreken. Zoals eerder aangekondigd speelt Kensington die avond ook. Sterker nog, zij sluiten de avond knallend af. Dit wordt namelijk een uniek optreden, zeker nu frontman Eloi Youssef Kensington onlangs aangaf de band in november te gaan verlaten. Kortom: een topavond die je niet mag missen.”

Tekst loopt door onder de foto's

pressphoto-snelle1 - fotograaf Wouter van de Linde.jpeg

Tickets online te koop 

Vanwege corona zijn de kaarten niet bij de fysieke verkooppunten te verkrijgen, maar alleen online via www.zomerspektakelaanhetmeer.nl en www.alphens.nl. Houd ook de Facebookpagina van het Zomerspektakel aan het Meer in de gaten waar de tickets ook te verkrijgen zijn. Heb je je tickets van 2020 nog, dan kun je deze gewoon gebruiken voor 2022. En voor degene die nog geen ticket heeft, wees er snel bij. "We hebben voor 2022 maar een maximaal aantal van 5.000 kaarten beschikbaar. De tickets zijn € 45 per stuk inclusief administratie- en transactiekosten. We gaan er in elk geval weer een feest van maken op 3, 4 en 5 juni. De locatie is wederom op het evenemententerrein aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn."

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het evenement, stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022 of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.  

De persconferentie van het Zomerspektakel aan het Meer kun je hier terugkijken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.