Topacts openen en sluiten zaterdagavond Zomerspektakel

Sinds dit jaar is Queen weer helemaal terug van weggeweest, dankzij de film ‘Bohemian Rhapsody’. “Dan is het voor ons een kleine stap om de Tributeband ‘Queen Forever’ te strikken om onze zaterdagavond te openen”, zegt Arvid Hendriks. “Wij zijn echt superenthousiast over deze band.”

Na de optredens van Xander & Friends sluiten DJ Jean & Maron Hill deze avond af met gave dancenummers. DJ Jean is bekend van nummers als The Launch en Party in the House.

Queen Forever
De tributeband 'Queen Forever' is sinds 2016 bekend, vanwege de shows die zij neerzette tijdens hun Nederlandse theatertour ‘I want to break free’. Zij laten een fantastische interpretatie op het podium zien van de legendarische Britse rockformatie 'Queen'. De band speelt 100% live al je favoriete Queen songs. Doordat de bandleden ook gekleed gaan als de Queen bandleden ervaar je het alsof de echte Queen op het podium speelt. Timothy Drake zet een heel geloofwaardige Freddie Mercury neer. Al met al is 'Queen Forever' een band die je moet zien, horen en ervaren.

DJ Jean & Maron Hill
Als je het hebt over de grondleggers van de Nederlandse housescene, dan is hij vaak de eerste die genoemd wordt: DJ Jean. Nog altijd weet hij wekelijks vele clubs en discotheken volledig op de kop te zetten, samen met zijn vaste MC Maron Hill. Jean is wekelijks te horen in zijn eigen radioshow DJ Jean@Work op Veronica. Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de Sena Award, als meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar, en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland! Maron Hill heeft als enige doel zijn publiek in extase te brengen! De filosofie van Maron Hill is dat de mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. Maron draait wat het publiek wil horen. DJ Jean & Maron Hill zijn dan ook de perfecte afsluiter voor de zaterdagavond van het Zomerspektakel.

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!