Pixabay
Advertorial Horeca

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.

Bij El Caballo krijg je echt Argentijns vlees van hoge kwaliteit, op een speciale manier bereid. Eigenaar Ehab legt uit hoe dat gaat: “De koeien grazen en leven in de natuur in Argentinië, waardoor het vlees zacht en mals is. Het vlees wordt altijd à la minute bereid in onze keuken. Eerst snijden we het vlees en brengen we een marinade aan. Daarna grillen we het vlees op onze houtskoolgrill, zodat de smaak in het vlees trekt en er een extra smaaksensatie ontstaat.” 

Wil jij dit ook ervaren? Kom dan langs bij het restaurant aan de Rhenanialaan in Alphen aan den Rijn. Hoewel de spareribs op het normale menu al smaakvol geprijsd zijn voor € 25, heeft El Caballo tot en met april een nóg betere prijs*. Je bestelt alle soorten spareribs nu namelijk voor slechts € 14,95**. Ook op een driegangenmenu krijg je lekkere korting*. Waar je normaal gesproken € 32,95 betaalt, eet je nu al een heerlijk diner voor € 22,95. Dat is pas een smakelijke actie!

Reserveer direct!

*Let op: de acties gelden van maandag tot en met donderdag.
** Van deze actie kun je slechts één keer per avond gebruik maken per persoon.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.