Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Tot wel 50 procent Black Friday korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

Ben je moe van onrustige nachten en ervaar je geen ontspannen nachtrust meer? Dan is nu het perfecte moment om daar verandering in te brengen. Bij Dutch Dream Slaapcomfort lopen de kortingen namelijk op tot 50 procent!

In de eigen fabriek van Dutch Dream worden boxsprings en matrassen handmatig geproduceerd. Momenteel ontvang je kortingen op topmatrassen en drukverlagende matrassen. Bovendien krijg je bij aanschaf van een puur Hollandse Dutch Dream boxspring een gratis pocket topper upgrade ter waarde van € 650!

Maar een goede nachtrust begint niet alleen bij een nieuw matras of een boxspring. Het juiste hoofdkussen, een comfortabel dekbed en heerlijk bedtextiel spelen ook een cruciale rol. Daarom zijn deze items niet overgeslagen in de Black Friday acties, waarop je eveneens een mooie korting ontvangt. Als kers op de taart geldt een unieke actie op Pullman matrassen, zijn M line Iconic matrassen nu zelfs 1+1 gratis én kun je nog steeds meedoen aan de exclusieve boxspring winactie.

Waar wacht je nog op? Geniet van een heerlijk slaapcomfort en van de fijne Black Friday kortingen! Ontdek alle Black Friday acties hier en breng een bezoek aan een van onze winkels in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijneke Boulevard), Ter Aar (hier is ook de fabriek), Delft en Naaldwijk.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.