Gek van Fietsen
Advertorial Winkels

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Hoe doe ik mee?

Meedoen kan door de Facebook- en Instagrampagina van Gek van Fietsen in de gaten te houden. Hierop worden de winacties aangekondigd en de winnaars bekendgemaakt. Raad jij wie de desbetreffende ronde wint? Dan maak jij kans om in de prijzen te vallen! De winacties gaan om de Kasseienrit (6 juli), om de Alpe d’Huez (14 juli) en om de bergetappe op 20 juli. Doe mee en win!

Wat kan ik winnen?

Er zijn tal van prijzen die worden verloot. We verklappen nog niet alles, maar de prijzen bestaan onder anderen uit een Lazer Strada Kineticore helm, een Tour de France shirt, een onderhoudskit, een Gek van Fietsen koerspet en een sokken cadeauset.

Gek van Fietsen

Gek van Fietsen is dé fietsenzaak uit het Groene Hart. Met een groot assortiment aan stadsfietsen, e-bikes en sportfietsen, is er voor ieder wat wils. Kwaliteit en service staan centraal en dankzij de grote vakkennis, kunnen zij je goed helpen bij het aanschaffen van een nieuwe fiets.

Doe mee!

Instagram: https://www.instagram.com/gekvanfietsen/
Facebook: https://www.facebook.com/gekvanfietsen


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 13:14

Druk weekend voor de Alphense Reddingsbrigade

Dit jaar is een pilot van start gegaan voor toezicht houden bij de Zegerplas. De Alphense Reddingsbrigade (ARB) vindt het belangrijk dat iedereen veilig kan genieten van het water en zet zich hier graag voor in. Afgelopen weekend stonden zij weer naast de Speelvijver.

Maatschappelijk vandaag 11:58

Diamantweek 2022: een week vol complimenten en verrassingen

15 augustus arriveren 28 kinderen uit Amsterdam en hun begeleiders van Combiwel in Alphen aan den Rijn voor een week vol verrassingen én complimenten. Het idee is om de kinderen van 11-15 jaar die het op één of meerdere gebieden minder makkelijk hebben een onvergetelijke week te geven in hun eigen land.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 10:31

Verandert mijn leven als ik voor je zorg?

De Bibliotheek Rijn en Venen organiseert op dinsdag 20 september van 14:00 uur tot 17:00 uur de speciale meet-up “Moeder aan de lijn” in Parkvilla. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zorgt of daarmee een keer te maken krijgt. Onder leiding van Eric Corton gaan mantelzorgers met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen aan de hand van fragmenten uit de film Moeder aan de lijn.