Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota maakt line-up van 30 elektrische modellen bekend

Toyota pompt tientallen miljarden in de ontwikkeling en productie van elektrische auto's. De grootste autofabrikant ter wereld wil voor het eind van het decennium jaarlijks 3,5 miljoen volledig elektrische auto's verkopen. Ook in hybride en brandstofcel-auto's steekt Toyota nog eens omgerekend € 31 miljard. 

Toyota werkt al jaren aan deze plannen, maar laat niet altijd direct weten wat ze aan het doen zijn. "Het is voor ons als dealer niet nieuw dat Toyota vol inzet op elektrisch, maar voor vele misschien wel. Dit is ook de reden dat Toyota een kijkje in de keuken geeft."

Bij Van Ekris in Alphen zijn ze blij met dit internationale nieuws. "Dit versterkt de duurzame 0% uitstoot doelstelling van Toyota alleen maar. Voor nu is het 90% hybride wat wij verkopen maar bij de bedrijfswagens zie je al dat dit 20% elektrisch is op het moment. Voor de particulier is volledig elektrisch nog aan de dure kant die omslag komt pas als de modellen goedkoper worden. In dat laatste geloofd Toyota ook", aldus Van Ekris. 

  • President Akio Toyoda kondigt 30 batterij-elektrische modellen aan, te introduceren vóór 2030
  • Binnen hetzelfde tijdsbestek wereldwijde verkoop van 3,5 miljoen batterij-elektrische modellen
  • Lexus streeft per 2030 naar 100% batterij-elektrische mix in Europa*, Noord-Amerika en China
  • Aankondiging ondersteunt plan Toyota Motor Europe voor 100% CO2-reductie in alle nieuwe voertuigen per 2035 in West-Europa
  • Batterij-elektrische Toyota bZ4X krijgt in Europa gezelschap van compacte batterij-elektrische compacte crossover

Akio Toyoda – President Toyota Motor Corporation – heeft in Tokio, Japan aan nationale en internationale media de plannen van Toyota Motor Corporation gepresenteerd met betrekking tot koolstofneutraliteit. Hiertoe behoort onder meer de introductie van 30 batterij-elektrische modellen vóór het jaar 2030.

Lees meer over de EV strategie van Toyota.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl. Maak kennis met het team: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg

Bron: Van Ekris.nl en Toyota.nl


Meer nieuws

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.