Toyota van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota ProAce City is binnen

Sinds deze week staat de nieuwste aanwinst van Toyota van Ekris, de Toyota ProAce City, in de showroom. Naast de al succesvolle Toyota ProAce is dit de allereerste compacte bedrijfswagen van Toyota ooit.

Compleet aanbod van klein naar extra groot

Met de ProAce City voorziet Toyota van Ekris nu ook in de vraag naar kleinere bestelauto’s. Vanaf € 13.395 stap je al in deze City. “Al sinds we de prijzen weten is er veel belangstelling vanuit ondernemers. Sommigen zijn al klant met de grotere PROACE, maar nog vaker zijn het nieuwe klanten die aangeven eindelijk bij Toyota terecht te kunnen voor dit compacte formaat. Voor ons is het heerlijk om echt alles te kunnen aanbieden”, vertelt vestigingsmanager Corné van Veen.

5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud - Hoe zorgloos wil je het hebben?

Toyota van Ekris levert nu bij elke nieuwe ProAce City standaard 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. “Dat is uniek in bedrijfswagenland, want het bestaat nog niet. Alleen Toyota kan dit waarmaken en daar zijn wij trots op.”

Met een laadvermogen tot 1.000 kg (hoogst in zijn segment) en een aanhanggewicht tot 1.500 kg is hij helemaal klaar voor jouw klus! Niet op zoek naar een diesel? Geen enkel probleem, hij is namelijk ook leverbaar met een 1.2 turbo benzinemotor! Om jou zoveel mogelijk zekerheid te bieden, krijg je nu 5 jaar gratis onderhoud en garantie op de nieuwe Proace City.

toyota van ekris nieuwe auto 2.jpg

Interesse in Financial Lease? Nu met maar liefst 1,9% rente!

Toch liever een ruime personenauto? Ook dat is mogelijk met de Proace City Verso, in 5- of zelfs 7-persoons leverbaar. Wil je liever niet de deur uit? Begrijpelijk! De verkoopadviseurs van Toyota van Ekris kunnen jou op afstand van alle informatie en adviezen voorzien. Ook kunnen zij met onze demonstratie Proace bij jou langskomen, inclusief de pakketten met afmetingen die op de foto's staan, handig om te passen! Zo heeft Toyota van Ekris twee Europallets naast elkaar liggen, met daarbovenop nog pakketten met diverse afmetingen. Meer weten over de nieuwe Proace City? Laat het één van de verkoopadviseurs weten!

Van Ekris komt graag bij jou langs

Omdat je het al druk genoeg hebt, komt Toyota van Ekris graag bij jou langs. Heb je vragen over jouw wagenpark? Wil je advies over aanschaf of lease? Onderhoudscontract? Een vrijblijvende offerte? De Toyota bedrijfswagen specialisten adviseren waar nodig. Natuurlijk kunnen zij dit ook online of per video met het oog op de huidige maatregelen. Bezoeken kan altijd!

Bel voor vragen naar 0172-571437 en vraag naar één van de specialisten: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.


Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.