Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota Proace Electric verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2022

Toyota Van Ekris is er blij mee. De eerste elektrische bus van Toyota is ook nog eens verkozen tot bestelauto van het jaar.

  • Onderscheiding voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen
  • Uitgebreide garantie en waardevastheid doorslaggevende redenen
  • Punten voor het uitgebreide gamma en de stabiele dealerorganisatie
  • Bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen van Nederland

De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2022. De felbegeerde titel gaat hiermee voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De verkiezing is een initiatief van het vakblad Automobiel Management en wordt elk jaar georganiseerd. 

De Toyota Proace Electric is met een flinke voorsprong geëindigd voor de nummer twee, de Mercedes-Benz eSprinter. Een hele prestatie, aldus juryvoorzitter Michael van Wijngaarden, redacteur bij Automobiel Management. “Als doorslaggevende aspecten gelden onder meer de zeer uitgebreide garantiebepalingen tot wel een miljoen kilometer en tot 15 jaar voor het accupakket, wat sterk bijdraagt aan de waardevastheid van de Proace Electric. Positief is verder het uitgebreide gamma dat de keuze biedt uit drie lengtes, waaronder een versie met dubbele cabine. Toyota toont zich verder innovatief met het aanbieden van kant-en-klare, speciale uitvoeringen die direct bij de dealer ‘uit de prijslijst’ besteld kunnen worden.”

Professionele dealerorganisatie

In het juryrapport staat verder dat de Toyota Proace Electric heel goed scoort op meerdere belangrijke onderdelen, zoals: functionaliteit, brandstofkosten, comfort, rijeigenschappen en uitstraling. Ook wordt de professionele dealerorganisatie van Toyota genoemd die op de jury een zeer stabiele indruk maakt.

Supertrots

De bijbehorende bokaal is woensdagmiddag 24 november door de juryvoorzitter van de Bestelauto van het Jaar-verkiezing uitgereikt aan Jan-Christiaan Koenders, Managing Director van Toyota importeur Louwman & Parqui.

“We zijn echt supertrots dat de Proace Electric de harten van de jury heeft weten te veroveren”, vertelt Jan-Christiaan. “Net zo belangrijk vind ik de erkenning voor onze dealers die voor de klant de belangrijkste schakel zijn en alle service verlenen rondom de Proace. Het was een bewuste keuze om voor de eerste Battery Electric Vehicle van Toyota een bestelauto te selecteren, vooral in het kader van verduurzaming van stedelijke logistiek.”

Van Ekris komt graag bij jou langs

Van Ekris is de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Zij weten dat je het al druk genoeg hebt in deze tijd. Daarom komt Toyota Van Ekris graag bij jou langs. Heb je vragen over jouw wagenpark? Wil je advies over aanschaf of lease? Wil je weten of een elektrische bus wat voor jou is of dat het nog een diesel moet zijn? Onderhoudscontract? Een vrijblijvende offerte? De Toyota bedrijfswagen specialisten adviseren waar nodig. Natuurlijk kunnen zij dit ook online of per video met het oog op de huidige maatregelen. Bezoeken kan altijd!

Bel voor vragen naar 0172-571437 en vraag naar één van de specialisten: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Tekst loopt door onder de foto

van ekris stunt met top model chr kerst 2.jpg

Klanten helpen de omslag te maken

Edward Dijkhuizen, Manager Toyota Professional: “Ondernemers twijfelen soms over de aanschaf van een batterij-elektrische bedrijfswagen maar dat is in dit geval absoluut niet nodig. De Proace Electric is uiterst praktisch en voldoet aan alle eisen van de moderne ondernemer. Belangrijk hierbij is de dealerorganisatie; klanten helpen de omslag te maken, daar draait het bij ons om.”

Actieradius tot 330 kilometer

De Toyota Proace Electric biedt zijn koper de keuze uit twee krachtige accupakketten: 50 of 75 kWh. Met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) en een laadvermogen tot 1.275 kilogram – het hoogste in zijn klasse – is het een serieus alternatief voor een lichte bedrijfswagen op diesel. Het accupakket van 75 kWh kan via de CCS2-aansluiting bij een snellaadpunt (DC) met 100 kW in ongeveer tien minuten met 100 kilometer rijbereik opgeladen worden.

Bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen

De Toyota Proace is inmiddels de bestverkochte batterij-elektrische bedrijfswagen van Nederland. De prijzen beginnen bij € 29.995 (Toyota Proace Limited, exclusief btw).


Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.