Toyota Van Ekris
Advertorial Werken

Toyota Van Ekris groeit uit zijn jasje en zoekt hulp

Sinds Van Ekris Toyota in 2019 in Alphen aan den Rijn is gekomen heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. Mede natuurlijk door het nationale succes van de modellen van Toyota maar ook door extra inzet op onderhoud en gebruikt. Toyota kiest voor hybride, elektrisch en waterstof waardoor Toyota vooraan loopt. De komende drie jaar komen er zeven nieuwe modellen bovenop ons huidige aanbod bij. Van Ekris zoekt nu al versterking voor het werkplaats team: eerste en tweede monteurs.

"Ons parkeerterrein staat helemaal vol met auto’s. Daarnaast hebben wij een extra bedrijfshal aangeschaft waar wij nog een honderd extra occasions en nieuwe voorraad kwijt kunnen. Dit moet ook allemaal klaar gemaakt worden en daarom hebben wij ook extra handen nodig in de werkplaats. In 2022 willen wij klaar zijn voor de toekomst", aldus Van Ekris.

Ben jij niet bang voor verandering en toe aan vooruitgang? Klaar om te werken bij een echt familiebedrijf en te bouwen aan je toekomst als eerste monteur of tweede monteur? Ben jij toe aan duidelijkheid, goed salaris en een goede opleiding intern bij Toyota? Van Ekris zit in een heel mooi pand aan de afslag Alphen aan den Rijn, kom gerust eens langs! Of kijk op de site voor meer informatie over de vacature.

Tekst loopt door onder de foto

van ekris prijs team.jpg

Ben je enthousiast en positief ingesteld en voldoe je aan bovenstaande eisen? Mail dan je CV en motivatie naar Reinier van Bloemendal rvanbloemendal@vanekris.nl of kom gewoon even langs. Van Ekris laat je tijdens de eerste kennismaking graag hun bedrijf zien en je mogelijke nieuwe collega's, zodat jij een complete indruk krijgt van het bedrijf. Een dagje proefdraaien is ook en optie die ze graag aanbieden. 

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.