De eerste elektrische Toyota PROACE bussen gaan rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Voor de PROACE is een belangrijke rol weggelegd voor stedelijke logistiek zonder schadelijke emissies (zero emission). Met een hoog laadvermogen, trekvermogen én een relatief groot elektrisch rijbereik, kan de PROACE Electric ook buiten de stad aan het werk.

“Op dit moment maken wij de eerste twee PROACE Electric modellen klaar in onze werkplaats. Eind december volgen er nog twee, welke ook in onze gemeente gaan rijden”, zegt Ricardo Beverloo van Van Ekris.

Wees ook vooruitstrevend door als eerste in jouw regio met een elektrische bestelwagen voor de dag te komen. Uit voorraad leverbaar bij van Ekris als Electric Navigator met het 50kWh accupakket en uiterst scherp geprijsd vanaf € 31.995. Een elektrische bestelwagen van Toyota voor iets meer dan € 30.000 excl. BTW. En dat is nog zónder subsidie.

Een korte greep uit de voordelen die de PROACE Electric met een 1-fase 50kWh accupakket biedt volgens Ricardo Beverloo, de PROACE Electric specialist van Van Ekris in Alphen aan den Rijn.

Uniek: tot 15 jaar en 1 miljoen kilometer garantie

Toyota geeft op het batterijpakket van de PROACE Electric een garantie tot 15 jaar en 1 miljoen kilometers – welke het eerst bereikt wordt (tot 75% van de oorspronkelijke capaciteit). Dat is ongekend in zijn segment. Enige voorwaarde is dat de bestelwagen in onderhoud is bij de Toyota dealer. Mocht de klant onverhoopt met een lege batterij stil langs de weg komen te staan, dan brengt de pechhulpservice van Toyota hem naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt dat beschikbaar is.

Meer weten? Kom langs in Alphen aan den Rijn of in Mijdrecht.

Op de foto Ricardo Beverloo en Jeroen Oudshoorn van Toyota van Ekris Alphen aan den Rijn.