Het team van Toyota van Ekris
Advertorial Overige

Toyota van Ekris uitgeroepen tot beste Toyota-dealer van Nederland

Van Ekris Autobedrijven is bekroond met de felbegeerde 'Ichiban Best Retailer in Town Award 2024', waarmee het de titel van beste Toyota-dealer van Nederland verdiend heeft. De prijs, wordt jaarlijks toegekend door Toyota Nederland, het erkent de uitzonderlijke prestaties van dealers op verschillende gebieden, waaronder klantenservice, maatschappelijke betrokkenheid en goed werkgeverschap. 

Concurrentie

De concurrentie was hevig, maar Toyota van Ekris onderscheidde zich door het streven naar continue verbetering, betrouwbare dienstverlening en een toewijding aan klanttevredenheid. Vestigingscoördinator Stefan van de Bilt uitte zijn trots en dankbaarheid: "Deze onderscheiding is een erkenning voor het harde werk en de toewijding van het van Ekris team. Het bevestigt ons voortdurende streven naar verbetering en het bieden van een buitengewone ervaring aan al onze klanten."  

Dit onderstreept de consistentie en kwaliteit van de Toyota-dealers in Nederland. 'Ichiban', wat letterlijk 'nummer één' betekent, benadrukt daarmee ook de kernwaarden van uitmuntende klantenservice die de Toyota-dealers ademen. 

Erkenning en inspiratie

Voor Toyota van Ekris is deze award niet alleen een erkenning van hun huidige prestaties, maar ook een inspiratie om hun inzet voor klanttevredenheid voort te zetten en te blijven streven naar excellentie in hun dienstverlening. Met deze nieuwe titel op zak zal Toyota van Ekris ongetwijfeld doorgaan met het bieden van hoogwaardige service aan autoliefhebbers in Nederland en hun reputatie als toonaangevende Toyota-dealer verder versterken. Toyota van Ekris heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Maarssen, Mijdrecht en Woerden. Voor onderhoud, een jong gebruikte of een nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres, maar uiteraard ook voor een bakje koffie!

Bekijk hier de video waarmee we de prijs hebben weten te winnen.

Wil je hier meer over weten? Bekijk deze site!


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."