Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota Yaris in de finale van Auto van het jaar 2021

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen. Gaat de Yaris winnen?

Zeven finalisten

De organisatie van de Auto van het Jaar-verkiezing (of Car of the Year) heeft onlangs uit 29 kandidaten zeven finalisten gekozen, waaronder de nieuwe Toyota Yaris. Hiermee heeft de Yaris andere gerenommeerde kandidaten als de Audi A3, Hyundai i20 en Volkswagen Golf achter zich gelaten. Maar nu komt het er echt op aan en gaat de Yaris de strijd aan met zes andere finalisten, waaronder de nieuwe Citroën C4, Fiat 500 en Volkswagen ID.3. Niet de minste concurrentie, maar de nieuwe Yaris staat zijn mannetje!

Tekst loopt door onder de foto

toyota yaris van ekris 1.jpg

Proefrijden bij Van Ekris kan

Bij Van Ekris in Alphen is het mogelijk om op gepaste wijze een proefrit te maken op locatie en aan huis aan te vragen. De nieuwe Yaris is beschikbaar! Plan een proefrit of vraag een gratis offerte aan.

Superzuinige Hybrid

De nieuwe Toyota Yaris laat zich de kaas niet van het brood eten. Een nieuw lichtgewicht voertuigplatform voor extra rijplezier, naar wens leverbaar als superzuinige Hybrid, een complete uitrusting én een sportief design; de Toyota Yaris is overtuigender dan ooit!

De jury van de Auto van het Jaar-verkiezing bestaat uit zestig autojournalisten uit 23 Europese landen. Zij beoordelen de kandidaten op verschillende onderdelen en vooral op innovatie en value-for-money, twee aspecten die beslist opgaan voor de nieuwe Yaris.

Tekst loopt door onder de foto

toyota yaris van ekris 2.jpg

Tweede keer

Voor Nederland zitten autojournalisten Gert Wisse (ANWB) en Jaco Bijlsma en Peter Hilhorst (beiden Autovisie) in de jury. Op 1 maart 2021 maakt de jury de winnaar bekend. Deze auto mag zich een jaar lang de Auto van het Jaar 2021 noemen. Als de Toyota Yaris wint, is dat voor de tweede keer. De eerste generatie Yaris was in het jaar 2000 de winnaar, als tweede Japanse auto ooit. Duimen dus!

Het is de eerste compacte Toyota ontworpen volgens de Toyota New Global Architecture filosofie (TNGA), de basis van alle nieuwe Toyota modellen. Akio Toyoda – President Toyota Motor Corporation – heeft deze filosofie ingezet om naast de inmiddels befaamde Toyota kwaliteit en betrouwbaarheid meer flair, design en rijplezier in de Toyota modellen te brengen onder de noemer ‘no more boring cars’.

  • Tot 80 procent van de tijd elektrisch bij hybride
  • Ruim 20 procent zuiniger, 15 procent meer vermogen
  • Totaal nieuwe 1.5 Hybrid-aandrijflijn
  • Compleet nieuwe zitpositie (heel fijn)

Alphen aan den Rijn bel: 0172-571437 vragen naar onze specialisten: Corné, Jeroen of Ricardo.

Van Ekris Toyota ook voor Nieuwkoop en omgeving

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Alphen aan den Rijn, maar ook voor de gemeente Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart en Woerdense Verlaat? ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Kijk eens op www.vanekris.nl


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk vandaag 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving vandaag 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk vandaag 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.