Trees Vos neemt afscheid bij Van der Valk

Trees Vos gaat met pensioen. Na jaren in dienst te zijn geweest bij Van der Valk, gaat ze genieten van haar welverdiende vrije tijd.

Trees was sinds 1996 in dienst bij Van der Valk. Ze is begonnen bij de administratie van de Manage, wat inmiddels niet meer bestaat. Al snel draaide ze diensten in het Parkrestaurant erbij. Trees is in al deze jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de bediening bij Van der Valk.

“Trees was bekend bij veel gasten. Ze was echt een vrouw met karakter, dat waardeerden we heel erg aan haar. Om die reden was ze ook altijd erg geliefd bij gasten”, vertelt Klaas van der Valk. “Voor Trees kwamen de gasten altijd op de eerste plek. Ze is een hardwerkende vrouw en we gaan haar zeker missen in de bediening. Maar we wensen haar heel veel plezier met haar welverdiende pensioen.”

Trees gaat genieten van haar welverdiende pensioen, samen met haar man, hond, dochter en haar kleinkinderen. Gasten krijgen uiteraard de mogelijkheid om Trees uit te zwaaien. “Voor veel van onze gasten is Trees een bekend gezicht. Daarom organiseren we een borrel zodat iedereen haar uit kan zwaaien.” De borrel vindt plaats op woensdag 18 december van 16:30 tot 18:00 uur in de hotelbar van Avifauna.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.