Trees Vos neemt afscheid bij Van der Valk

Trees Vos gaat met pensioen. Na jaren in dienst te zijn geweest bij Van der Valk, gaat ze genieten van haar welverdiende vrije tijd.

Trees was sinds 1996 in dienst bij Van der Valk. Ze is begonnen bij de administratie van de Manage, wat inmiddels niet meer bestaat. Al snel draaide ze diensten in het Parkrestaurant erbij. Trees is in al deze jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de bediening bij Van der Valk.

“Trees was bekend bij veel gasten. Ze was echt een vrouw met karakter, dat waardeerden we heel erg aan haar. Om die reden was ze ook altijd erg geliefd bij gasten”, vertelt Klaas van der Valk. “Voor Trees kwamen de gasten altijd op de eerste plek. Ze is een hardwerkende vrouw en we gaan haar zeker missen in de bediening. Maar we wensen haar heel veel plezier met haar welverdiende pensioen.”

Trees gaat genieten van haar welverdiende pensioen, samen met haar man, hond, dochter en haar kleinkinderen. Gasten krijgen uiteraard de mogelijkheid om Trees uit te zwaaien. “Voor veel van onze gasten is Trees een bekend gezicht. Daarom organiseren we een borrel zodat iedereen haar uit kan zwaaien.” De borrel vindt plaats op woensdag 18 december van 16:30 tot 18:00 uur in de hotelbar van Avifauna.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.