Breathesafe
Advertorial Coronavirus in Alphen

Trendy mondkapjes bestel je bij Breathesafe

Mondkapjes zijn sinds 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Via Breathesafe kun je diverse mondkapjes en desinfecterende handgel bestellen. Loop jij er graag trendy bij? Kies dan voor de herbruikbare katoenen mondkapjes!  

De wegwerpkapjes zijn in verschillende varianten te bestellen. Een doos FFP1 maskers met 50 stuks bestel je voor slechts € 29,95 en ook FFP2 maskers zijn hier leverbaar.

Wil je toch voor een herbruikbaar mondkapje gaan? Breathesafe heeft een leuk assortiment aan wasbare kapjes. Deze zijn in diverse kleuren en prints te krijgen. Vlinders? Luipaardprint? Of toch gewoon zwart of wit? Er zijn maar liefst 13 verschillende trendy mondkapjes. Wil je meerdere kapjes? Dan zijn er ook voordelige boxen met vier verschillende kleuren/prints.

Ook voor handgel kun je bij Breathesafe terecht. Een makkelijk mee te nemen tube? Of toch pompflacons? Het kan allemaal.

Bestellen kan via https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/12-05-2020/mondkapjes-breathsafe.html. Wil je jouw bestelling bezorgd hebben? Bestel dan de bezorgkosten van € 5,95 mee. Mocht je de kapjes op willen halen, dan kan dit iedere woensdag op de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Neem dan wel even jouw betaalbewijs mee.


Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.