Breathesafe
Advertorial Coronavirus in Alphen

Trendy mondkapjes bestel je bij Breathesafe

Mondkapjes zijn sinds 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Via Breathesafe kun je diverse mondkapjes en desinfecterende handgel bestellen. Loop jij er graag trendy bij? Kies dan voor de herbruikbare katoenen mondkapjes!  

De wegwerpkapjes zijn in verschillende varianten te bestellen. Een doos FFP1 maskers met 50 stuks bestel je voor slechts € 29,95 en ook FFP2 maskers zijn hier leverbaar.

Wil je toch voor een herbruikbaar mondkapje gaan? Breathesafe heeft een leuk assortiment aan wasbare kapjes. Deze zijn in diverse kleuren en prints te krijgen. Vlinders? Luipaardprint? Of toch gewoon zwart of wit? Er zijn maar liefst 13 verschillende trendy mondkapjes. Wil je meerdere kapjes? Dan zijn er ook voordelige boxen met vier verschillende kleuren/prints.

Ook voor handgel kun je bij Breathesafe terecht. Een makkelijk mee te nemen tube? Of toch pompflacons? Het kan allemaal.

Bestellen kan via https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/12-05-2020/mondkapjes-breathsafe.html. Wil je jouw bestelling bezorgd hebben? Bestel dan de bezorgkosten van € 5,95 mee. Mocht je de kapjes op willen halen, dan kan dit iedere woensdag op de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Neem dan wel even jouw betaalbewijs mee.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.