Triathlon Alphen bij de Zegerplas

Op zondag 22 september vindt bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn de 5de editie van de Triathlon Alphen plaats.  

In deze 5de editie zullen ruim 700 deelnemers aan de start verschijnen. De sprint- en kwartafstand worden individueel en in teams afgelegd. De start van de sprintafstand is om 09:30 uur. Om 11:00 uur start de kwart triatlon.

De atleten zwemmen in de Zegerplas. Het fietsparcours gaat over de Westkanaalweg, Anslag, Kortsteekterbuurt, Oostkanaalweg, fietspad Nieuwkoopseweg, Treinweg, Ziendeweg, Achtermiddenweg, Lindehovenstraat en Kortsteekterweg. Hardlopen, het slotonderdeel van de Triatlon, gebeurt op het alom bekende ‘rondje plas’. De laatste atleet wordt rond 14:30 uur over de finish verwacht.

Tijdens het evenement worden bezoekers muzikaal vermaakt door Saxofoonduo Blovi en dweilorkest Tussendoortje. Zij zullen langs het loopparcours voor een vrolijke noot zorgen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij Het Frietfeest, Sebastiaan ijssalon, Smooth Coffee en Santé. Deze eetgelegenheden zijn te vinden op het veld bij de T-steiger. Voor kinderen is er een springkussen.

Het programma en overige informatie is te vinden op https://triathlonalphen.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

Gemeente vandaag 11:50

Proef Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Wie een huis of bedrijfspand laat bouwen, stelt eisen aan de uitvoering. Zoals een laag energieverbruik en een juiste luchtvochtigheid. Bij oplevering kan blijken dat deze eisen niet altijd goed zijn uitgevoerd. Klanten kunnen last krijgen van gebreken als een constructiefout, brandonveilige situatie, lekkage of slecht functionerende ventilatie.

Gemeente vandaag 10:35

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de mat

Eind februari ontvang je het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2020. Heb je vragen of twijfel je of jouw WOZ-waarde klopt? Neem dan contact op met één van de taxateurs van de gemeente Alphen aan den Rijn.