Wet 'n Wild
Advertorial Muziek

Trijntje Oosterhuis bij Love Soul & Dance

Het Love Soul & Dance concept viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Oprichter en Alphense ondernemer Jason Tuhumena heeft tien jaar lang dit geweldige Soulfeest in Wet n Wild georganiseerd. 

Vanwege het 10 jarig bestaan werd besloten om samen met horeca ondernemer Martin Kalkhoven en vader van Jason, Frangken Tuhumena het grootser aan te pakken. De eerste editie in Avifauna dit jaar was een groot succes en met 1000 soul liefhebbers was het compleet uitverkocht. 

Op 11 november vindt de tweede grote editie plaats aan de Zegerplas in een prachtige verwarmde sterrentent met houden vloer.  Top artieste Trijntje Oosterhuis is groot liefhebber van de Soulmuziek.  Met de Ladies of Soul heeft Trijntje vele optredens gedaan en zijn we als organisatie verheugd dat Trijntje de pannen van het dak zal zingen tijdens onze Love Soul & Dance Festival.  

Naast Trijntje komen ook power zanger Dwight Dissels en de Molukse topzangeres Melanie Tuasuun, die ook in de backing vocal groep zit van Berget Lewis.  Alles wordt live gespeeld en de band Angelo & Friends zullen een spetterend swingend optreden gaan geven.  De toppers DJ Fullscale en DJ Mike Mercy zullen alle top Soul hits ten gehore brengen en wordt het een geweldige swingende dans avond. 

Dit grootste Soulfestival van Zuid Holland mag je niet missen. Meer dan de helft van de beschikbare tickets zijn reeds verkocht dus ga snel naar www.lovesouldance.nl voor tickets vanaf € 20,- pp.  


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."