De Thermen2
Advertorial Voor Kinderen

Turbo Zwemles, een snelle start naar je A-diploma

In de zomervakantie starten de Alphense zwembaden weer met de Turbocursus. Tijdens de Turbocursus maak je in twee weken tijd een start naar je A-diploma. De Turbo Zwemlessen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar met én zonder zwemervaring, en worden gegeven volgens de geldende corona-richtlijnen. 

De Turbocursus is van maandag 20 juli t/m vrijdag 31 juli. De kinderen krijgen vier uur zwemles per dag van 09:00 tot 13:00 uur. Kinderen die geen zwemervaring hebben kunnen ook meedoen aan de turbolessen. Het is wel belangrijk dat het kind zich vrij voelt in het water. De kosten voor de Turbo Zwemles bedragen € 930, inclusief drijfpakje, per deelnemer.

Proefles verplicht

Op 18 juni en 25 juni organiseert De Thermen2 om 18:00 of 18:30 uur een proefles in AquaRijn. De kosten voor deze proefles bedragen € 11,65. Deelname aan deze proefles is verplicht. 80% van de kinderen haalt zijn A diploma in deze 2 weken. De Thermen2 bied een financiële garantie voor de overige 20%. Zij mogen zonder extra kosten de zomerlessen en reguliere lessen volgen tot het A diploma. Aanmelden voor de proefles is alleen mogelijk aan de kassa van zwembad De Hoorn of AquaRijn.

Meer informatie vind je op www.dethermen2.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 17:18

Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Scala College

De vlaggen kunnen uit vandaag, op nationale slaagdag! Hier vind je alle geslaagde examenkandidaten van het Scala College (eerste tijdvak) in Alphen aan den Rijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Evenementen gisteren 16:52

Zesde editie Triathlon Alphen blijft voorlopig doorgaan

Veel wedstrijden worden geannuleerd in verband met het coronavirus, maar de zesde editie van de Triathlon Alphen vindt voor alsnog gewoon doorgang op 20 september 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Advertorial Horeca gisteren 16:11

Genieten op het vernieuwde terras van Alfreds

Buiten genieten van een hapje en een drankje, het kan weer. Dat de terrassen weer open zijn is iets waar Alfreds zich enorm op had verheugd. Zo kunnen gasten eindelijk het totaal vernieuwde terras komen bewonderen!

Coronavirus in Alphen gisteren 15:38

Eindexamenleerling zijn in coronatijd, hoe is dat?

Vandaag, op nationale slaagdag, zetten we eindexamenleerlingen extra in het zonnetje. Hoe hebben eindexamenleerlingen dit jaar ervaren? Eindexamenleerlingen van het Ashram College delen hun verhaal.