Hazelaar

Twee Alphense bedrijven gaan samenwerken

Skinbar en De Hazelaar in Alphen aan den Rijn gaan een samenwerking aan, waarbij de 100% biologische oliën van Skinbar nu ook te verkrijgen zijn bij de natuurdrogist in de Julianastraat 111.

Mirjam Boogaard, Alphense en eigenaresse van Skinbar, zegt erg trots en verheugd te zijn met deze ontwikkeling en hoopt zo nog meer mensen te helpen en blij te maken met de door haar zelf in de markt gezette biologische oliën. Ze kan zich dan ook geen betere partner wensen dan natuurdrogisterij De Hazelaar, waar persoonlijke aandacht nog écht voorop staat. En waar men altijd uitgaat van een holistische benadering.

Volledig biologisch en zelfgemaakt
Tijdens haar behandeling en strijd tegen kanker merkte Mirjam hoe lastig het was om haar huid in goede conditie te houden. Biologische huidverzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen waren bijna niet te krijgen en daarom besloot zij een opleiding te volgen om de producten zelf te kunnen maken. En zo is Skinbar geboren.

Inmiddels heeft Skinbar meer dan tien soorten biologische oliën voor diverse huidbehandelingen zoals eczeem, acné en uitslag. Deze zijn verkrijgbaar bij Skinbar, de webshop van Skinbar, en nu dus ook bij de Hazelaar. En dat al vanaf € 8,95.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.

Overige gisteren 15:17

Muse: een nieuw gedicht van de Alphense stadsdichter

Afgelopen weekend vond het Open Podium Alphen (OPA) plaats bij Soos aan den Rijn. De avond stond in het teken van Poetry meets Blues. De Alphense stadsdichter Lisa Veldkamp heeft hierover een gedicht gemaakt.