Hazelaar

Twee Alphense bedrijven gaan samenwerken

Skinbar en De Hazelaar in Alphen aan den Rijn gaan een samenwerking aan, waarbij de 100% biologische oliën van Skinbar nu ook te verkrijgen zijn bij de natuurdrogist in de Julianastraat 111.

Mirjam Boogaard, Alphense en eigenaresse van Skinbar, zegt erg trots en verheugd te zijn met deze ontwikkeling en hoopt zo nog meer mensen te helpen en blij te maken met de door haar zelf in de markt gezette biologische oliën. Ze kan zich dan ook geen betere partner wensen dan natuurdrogisterij De Hazelaar, waar persoonlijke aandacht nog écht voorop staat. En waar men altijd uitgaat van een holistische benadering.

Volledig biologisch en zelfgemaakt
Tijdens haar behandeling en strijd tegen kanker merkte Mirjam hoe lastig het was om haar huid in goede conditie te houden. Biologische huidverzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen waren bijna niet te krijgen en daarom besloot zij een opleiding te volgen om de producten zelf te kunnen maken. En zo is Skinbar geboren.

Inmiddels heeft Skinbar meer dan tien soorten biologische oliën voor diverse huidbehandelingen zoals eczeem, acné en uitslag. Deze zijn verkrijgbaar bij Skinbar, de webshop van Skinbar, en nu dus ook bij de Hazelaar. En dat al vanaf € 8,95.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!