Josh Walet

Twee bezoekers bij Alphense gevangenis betrapt op drugssmokkel

Gedetineerden van de penitentiaire inrichting in Alphen hoopten afgelopen weekend een gezellig paasweekend tegemoet te gaan. Bezoekers hadden namelijk drugs voor hen meegebracht. Ze werden echter betrapt.

De twee bezoekers probeerden drugs naar binnen te smokkelen, wat bestemd was voor de gedetineerden in de gevangenis. Dat werd echter doorzien en dus kwam de politie ter plaatse. Eén bezoeker is aangehouden, de andere bezoeker heeft een boete gekregen. “Dit kan te maken hebben met de hoeveelheid die binnen gesmokkeld wordt of met een eventueel verleden van degene die de drugs bij zich heeft”, laat de politie weten. De drugs die beiden bij zich hadden, is ook in beslag genomen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.