Advertorial Evenementen

Twee dagen groot feest aan de Zegerplas op 19 en 20 november

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november organiseert Fris & Fruitig Events (van het bekende Wet ’n Wild Beachfestival) een nieuw concept; Los Gezelligitos. Twee dagen groot feest in een sterrentent voor maximaal 2.500 bezoekers per avond.

Sinds de persconferentie van afgelopen dinsdag vliegen de tickets de deur uit. Voor beide avonden zijn al meer dan de helft van de kaarten verkocht.

Wat kun je van Los Gezelligitos verwachten?

  •  Overdekt feest in een flamboyante ’Sterrentent'
  •  Voor maximaal 2.500 bezoekers per avond
  •  Barren en muntenkassa staan in de Sterrentent
  •  Alles is overdekt én verwarmd!
  •  Photobooth van Boooth voor de meest ludieke foto's
  •  Voldoende lockers aanwezig
  •  Lekkerste deuntjes van je favoriete dj’s en artiesten
  •  Heel veel confetti en gezelligheid!

Wil je dit spektakel niet missen? Bestel dan snel je kaarten via www.ffevents.nl.

los-gezelligitos-afbeelding.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:45

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Alphen erbij in 2022

Nederland bevindt zich in een woningcrisis. Ook Alphenaren merken dat er hoge nood is voor woningen. Om uit de crisis te komen zullen veel woningen gebouwd moeten worden. In 2022 werd landelijk daarom het hoogste aantal nieuwbouwwoningen opgeleverd in het afgelopen decennium.

Sport vandaag 15:38

Ajax: "Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer Ajax"

Vorige week werd de 39-jarige Alphenaar en oud-voetballer John Heitinga naar voren geschoven als interim-trainer bij Ajax na het ontslag van Schreuder. Ajax maakt nu bekend dat Heitinga het seizoen als hoofdtrainer af zal maken.

Gemeente vandaag 13:12

Gemeente stelt groot geldbedrag beschikbaar voor kadevervanging Aarkade

Al zo’n vijftien jaar is de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het ontwikkelen van Stadshart Lage Zijde. Naast het bouwen en vernieuwen van woningen op meerdere locaties zal ook de openbare ruimte aangepakt worden. Daarvoor heeft de gemeente ruim een miljoen opzij gezet.

Advertorial Sport vandaag 12:01

Lodge Alphen Après-ski Feest

Jetzt Gehts Los! Over enkele weken vindt de eerste editie van het Lodge Alphen Après-ski Feest plaats. Trek je skipak maar uit de kast want op 18 februari gaan ze weer los in de Biergarten. Samen met de DJ en La Chouffe wordt er een spetterend feest van gemaakt. Bestel snel je ticket want vol = vol.

Rechtszaak vandaag 11:08

Alphense ambtenaren omgekocht door aannemer

Wat doe je als aannemer als je extra klussen wil in de gemeente en wil kunnen winnen van je concurrenten? Een 67-jarige aannemer uit Bodegraven wordt verdacht van het omkopen van ambtenaren om zo een streepje voor te hebben.