Google Street View

Twee nieuwe bushaltes op de Aziëlaan

Op de Aziëlaan in de buurt van het station komen twee nieuwe bushaltes. Voor het aanleggen van de bushaltes vinden er tussen 29 november en 10 december werkzaamheden plaats.

Op maandag 29 november om 07:00 uur wordt in Alphen aan den Rijn gestart met werkzaamheden op de Aziëlaan ter hoogte van de rotonde met de Australiëlaan. Het werk wordt opgeknipt in twee fases en duurt tot 10 december 16:00 uur.

In fase 1 is de rijbaan voor verkeer dat de Aziëlaan op wil afgesloten. In fase 2 is de rijbaan voor verkeer dat naar de Australiëlaan of Noorderkeerkring wil afsloten. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten en wordt voor verkeer een omleiding ingesteld.

azielaan-werkzaamheden-omleiding.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.