Google Street View

Twee nieuwe bushaltes op de Aziëlaan

Op de Aziëlaan in de buurt van het station komen twee nieuwe bushaltes. Voor het aanleggen van de bushaltes vinden er tussen 29 november en 10 december werkzaamheden plaats.

Op maandag 29 november om 07:00 uur wordt in Alphen aan den Rijn gestart met werkzaamheden op de Aziëlaan ter hoogte van de rotonde met de Australiëlaan. Het werk wordt opgeknipt in twee fases en duurt tot 10 december 16:00 uur.

In fase 1 is de rijbaan voor verkeer dat de Aziëlaan op wil afgesloten. In fase 2 is de rijbaan voor verkeer dat naar de Australiëlaan of Noorderkeerkring wil afsloten. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten en wordt voor verkeer een omleiding ingesteld.

azielaan-werkzaamheden-omleiding.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.