Josh Walet
Blog Opinie

Twee nieuwe opponenten voor ARC

Officieel is het nog niet, maar als het aan de KNVB ligt staat de indeling van de zaterdag Hoofdklasse A wel vast. Erg veel verandert er niet voor ARC.

Sportlust’46 mag promoveren naar de derde divisie omdat die met twee clubs wordt uitgebreid en de club uit Woerden aan de leiding ging toen de competitie werd afgebroken. Verder is AZSV ondergebracht in een andere klasse. Zelfs Achilles’29 uit Groesbeek, dat met slechts een punt al zo goed als gedegradeerd was, mag blijven. Deze club gaat in het nieuwe seizoen nauw samenwerken met het op hetzelfde complex huizende Germania.

Nieuw in de Hoofdklasse A zijn Poortugaal en Scherpenzeel. Poortugaal stond in 1B dertien punten voor op de nummer twee. De vereniging fuseerde in 2018 met Oude Maas en ging zich toen helemaal richten op het zaterdagvoetbal. Dat leidde dus in korte tijd naar een verblijf in de Hoofdklasse. Scherpenzeel ging in 1A aan de leiding met een punt oorsprong op WV-HEDW. In die klasse kwamen ook clubs als AFC en Huizen uit. Dan ben je dus sterk.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek vandaag 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!

Calamiteiten vandaag 13:52

Vermiste man is weer terecht

Sinds woensdagavond 12 augustus wordt een dementerende man vermist vanaf de Zonnedauw in Alphen. Zijn familie hoopt dat hij snel gevonden wordt, omdat hij dringend zijn medicatie nodig heeft.

Wonen en bouwen vandaag 13:17

Informatiemarkt om vergroenen voortuinen te stimuleren

Begin augustus vond er een informatiemarkt plaats op de Lauwers in Alphen. Het thema? Operatie Steenbreek, een landelijk initiatief om het vergroenen van particuliere voortuinen te stimuleren.