Josh Walet
Advertorial Winkels

Twee spectaculaire acties bij Electro World Hoogendoorn in Alphen aan den Rijn

Het EK voetbal staat weer voor de deur. En wat is nu fijner voetbal kijken dan op een televisie van topkwaliteit? Met de EK Pool van Electro World Hoogendoorn maak je kans op een televisie voor jouw sportclub. Of profiteer van de speciale actie voor Alphenaren: win een Hisense koel-vriescombinatie bij aankoop van een Hisense televisie!

Een jaar lang stond de EK Pool in de ijskast, maar nu is het eindelijk zover. Na een jaar broeden kan Electro World los, wat heeft gezorgd voor een flinke prijzenpot. Er worden namelijk niet een paar televisies weggegeven, maar zelfs 150 stuks! Elke lokale Electro World winkel mag namelijk een Philips 50PUS7555/12 televisie weggeven. Extra leuk: je wint de televisie voor jouw lokale sportclub (of sportvereniging). Zo word jij de lokale held van jouw sportclub!

Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Schrijf je in via deze link;
  2. Vul jouw gegevens in en de sportclub die je wilt opgeven. Geef daarbij ook aan met welke winkel je in jouw omgeving mee wilt doen;
  3. Klik vervolgens op de button 'nu inloggen';
  4. Ga naar 'mijn voorspelling' en vul jouw voorspellingen voor de wedstrijden van het EK in;
  5. Sla jouw voorspellingen op en je bent klaar om de strijd met jouw lokale winkelpool aan te gaan;
  6. Na afloop van het EK wordt de stand van lokale winkelpool opgemaakt en wordt duidelijk of jij 1 van de 150 tv's voor jouw club hebt gewonnen.

Tekst loopt door onder de foto

electro world hoogendoorn ek pool televisies 2.jpeg

Actie voor Alphenaren

Speciaal voor Alphenaren heeft Electro World Hoogendoorn in Alphen aan den Rijn nog een spectaculaire actie. Bij aankoop van een Hisense televisie, maak je kans op een Hisense RB372N4AW1 koel-vriescombinatie. Zo kijk je dit EK niet alleen op een televisie van topkwaliteit, maar heb je deze zomer ook heerlijke koude drankjes!

Het gaat om aanschaf van een van onderstaande televisies. De actie is geldig van 01-06-2021 tot en met 11-07-2021.

  • Hisense 50U7QF voor € 699 (50 inch)
  • Hisense 55U7QF voor € 849 (55 inch; in de winkel te zien)
  • Hisense 55U8QF voor € 999 (55 inch)
  • Hisense 65U8QF voor € 1199 (65 inch; in de winkel te zien)

Electro World Hoogendoorn is gevestigd aan de Euromarkt in Alphen. De winkel is geopend en de richtlijnen van het RIVM worden in acht genomen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0172 – 424499, kijk op electroworld.nl, of kom langs in de winkel.


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid vandaag 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 vandaag 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...