Josh Walet

Twee winkeldiefstallen bij de Jumbo

Afgelopen zaterdag kreeg de politie Alphen maar liefst twee keer te maken met een winkeldiefstal in dezelfde winkel.

Bij de Jumbo in winkelcentrum De Herenhof waren er twee verschillende mensen die naar buiten wilden gaan met producten zonder ze te betalen.

De ene winkeldief was fanatieker dan de ander. Waar een 56-jarige winkeldief de winkel uit wilde lopen met “alleen” een tube tandpasta was een 22-jarige winkeldief een stuk enthousiaster. Deze wilde met een volle winkelwagen langs de zelfscan lopen zonder af te rekenen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.