Mitchell Rietveld
Advertorial Overige

Tweede Alphens Boost Club avond was opnieuw een succes

Dinsdag 15 oktober 2019 organiseerde team Alphens.nl voor de tweede keer de Alphens Boost Club marketingavond. Maar liefst 55 gasten waren aanwezig om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing en social media. Sprekers Kasper Figee (hoofd online marketing bij Zeeman) en Kirsten Jassies (nationaal en internationaal social media trainer) waren aanwezig.  

Kasper Figee trapte de avond af. Hij inspireerde de Alphens Boost Club over hoe het merk Zeeman online marketing inzet om doelgroepen aan te spreken, als merk relevant te blijven en bedrijfsdoelstellingen te halen. Na een mini-workshop van Kasper kreeg de Alphens Boost Club inzicht in succesvolle Zeeman campagnes.

Na Kasper was het de beurt aan social media expert Kirsten Jassies. Zij vertelde over hoe social media nog steeds voor je bedrijf kan werken en dat in de toekomst zal blijven doen. De club werd aan het werk gezet door zelf een filmpje op te nemen en online te zetten. Beide sprekers slaagden erin de club te inspireren.

De avond werd afgesloten met een borrel, waarbij ruimte was voor alle leden om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Alphens Boost Club
De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op marketing; met name online marketing. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in?

Het zijn allemaal vragen waar veel ondernemers mee worstelen. Alphens.nl wil je hierbij helpen. Voor een klein jaarlijks bedrag ben je al lid van de Alphens Boost Club. En je ontvangt hier ontzettend veel waarde voor terug.

Ook lid worden van de Alphens Boost Club of behoefte aan meer informatie? Meld je nu aan! Ga naar abc.alphens.nl.


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.