De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Tweede Silent Disco bij De Beren Alphen aan den Rijn

Scoor NU de early bird kaarten voor de tweede FAT gezellige Silent Disco op vrijdag 29 november bij De Beren Alphen aan den Rijn via: https://eventix.shop/4druz4a3.

Na het grote succes van hun allereerste Silent Disco kon een vervolg niet uitblijven. De berenpootjes gaan de 29e vanaf 22:00 uur weer van de vloer met een sateetje in de ene en uiteraard een cocktail in de andere hand!

Bij de vorige editie was er al een super gave line-up, maar nu gaat het dak er pas echt af met nog meer acts. Je kunt verwachten: DJ Fatguys, Skoften Sloopservices, Jongens uit de Buurt, Vince Morgana en Derivato. Tickets kosten € 5. Dit is inclusief de huur van de headset, een burgertje, sateetje en een bitterballetje. Wacht niet te lang met het bestellen van je kaarten, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 00:28

Veel schade bij botsing op de Oostkanaalweg

Op de Oostkanaalweg-N207 in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Alphens Restaurantweek gisteren 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige gisteren 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten gisteren 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.