De Beren Alphen aan den Rijn
Advertorial Evenementen

Tweede Silent Disco bij De Beren Alphen aan den Rijn

Scoor NU de early bird kaarten voor de tweede FAT gezellige Silent Disco op vrijdag 29 november bij De Beren Alphen aan den Rijn via: https://eventix.shop/4druz4a3.

Na het grote succes van hun allereerste Silent Disco kon een vervolg niet uitblijven. De berenpootjes gaan de 29e vanaf 22:00 uur weer van de vloer met een sateetje in de ene en uiteraard een cocktail in de andere hand!

Bij de vorige editie was er al een super gave line-up, maar nu gaat het dak er pas echt af met nog meer acts. Je kunt verwachten: DJ Fatguys, Skoften Sloopservices, Jongens uit de Buurt, Vince Morgana en Derivato. Tickets kosten € 5. Dit is inclusief de huur van de headset, een burgertje, sateetje en een bitterballetje. Wacht niet te lang met het bestellen van je kaarten, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.

Gemeente vandaag 10:31

Enkele bomen weg ter hoogte van Kromme Aar

Aan beide zijden van de Kromme Aar start dit jaar de realisatie van de laatste bouwblokken voor het Stadshart Lage Zijde. Vooruitlopend op de bouw worden werkzaamheden in het groen uitgevoerd.