Uber Eats

Uber Eats breidt uit en is nu ook beschikbaar in Alphen

Veel steden in Nederland hadden het al, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk om via Uber Eats te bestellen in Alphen. Diverse lokale restaurants hebben zich al aangesloten bij de bezorgservice.

Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging die het bestellen van eten nog eenvoudiger wil maken, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. In al meer dan 500 steden over de hele wereld is Uber Eats beschikbaar, waaronder ook in 37 steden in Nederland. Alphen wordt vandaag aan dat lijstje toegevoegd.

Lokale restaurants

Uber Eats werkt in Alphen samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Bram Ladage, Bagels & Beans en Johnny’s Burger Company aan huis bezorgd.

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Alphen aan den Rijn het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.”

Uber Eats-app

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Wil je kennis maken met Uber Eats? Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers in Alphen die voor tenminste € 20 aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM20 twee keer € 10 korting op de eerste twee bestellingen.*

*De code is geldig tot 31-12-2020. Deze code is niet geldig in combinatie met andere promocodes.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.