Uber Eats

Uber Eats breidt uit en is nu ook beschikbaar in Alphen

Veel steden in Nederland hadden het al, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk om via Uber Eats te bestellen in Alphen. Diverse lokale restaurants hebben zich al aangesloten bij de bezorgservice.

Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging die het bestellen van eten nog eenvoudiger wil maken, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. In al meer dan 500 steden over de hele wereld is Uber Eats beschikbaar, waaronder ook in 37 steden in Nederland. Alphen wordt vandaag aan dat lijstje toegevoegd.

Lokale restaurants

Uber Eats werkt in Alphen samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Bram Ladage, Bagels & Beans en Johnny’s Burger Company aan huis bezorgd.

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Alphen aan den Rijn het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.”

Uber Eats-app

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Wil je kennis maken met Uber Eats? Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers in Alphen die voor tenminste € 20 aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM20 twee keer € 10 korting op de eerste twee bestellingen.*

*De code is geldig tot 31-12-2020. Deze code is niet geldig in combinatie met andere promocodes.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.