Anique Dreamon

Uitgebreid kidsprogramma tijdens Zomerspektakel aan het Meer

Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer is er voor de kids een vol programma georganiseerd. Op zaterdag 4 en zondag 5 juni kunnen zowel jonge als oudere kinderen volop genieten van springkussens, stormbanen, de Tube Slide, graffiti workshops, het reuzenrad, hele gave optredens, Obstacle Runs, Meet ’n Greets en nog veel meer. Voorzitter Zomerspektakel Stanley de Looze: “Als de kinderen zich vermaken en wij zien de ouders daarvan genieten, kan het voor ons al niet meer stuk.” 

Kidsprogramma op zaterdag 4 juni

Altijd al Shaun het schaap willen ontmoeten? Pak dan nu je kans tijdens een echte Meet ’n Greet en maak er samen met Shaun een geweldig moment van! Shaun is een jong, intelligent schaap dat iedere keer kleine avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont.

Of misschien droom jij ervan om echte TikTok-ster te worden en wil jij de do's en don'ts leren van TikTok. Kom dan op zaterdag naar het Zomerspektakel en leer dit van TikTok-ster Anique Dreamon. Je kan zelfs met haar een TikTok dansje maken. Na afloop is er tijd om met Anique op foto te gaan en in de Zomerspektakel TikTok booth een TikTok filmpje op te nemen.

Met de leuke interactieve kidsparty ‘Dans je Fit on tour met DJ Joeri’ kun je meedansen en meezingen op hits uit de top 40. Van Snelle tot aan K3. Dus reken maar dat er gedanst wordt. De meidengroep RAAK!, met Zoë, Nikki en Jess, zingen liedjes over lekker dansen, spelen met je lievelingsknuffel of fantaseren over verliefd zijn. Hun allereerste single heet ‘In 1 keer Raak!’ en gaat over het gevoel dat je hebt als je verliefd bent.

Tekst loopt door onder de foto's

zomerspektakel kids shaun matheu.png

Voor de kids op zondag 5 juni

Op zondag is er voor de kids de Rabo Family Obstacle Run. Heerlijk samen met je familie en vrienden door de modder kruipen en zeker 23 obstakels overwinnen.

Vroeg in de middag is de minivoorstelling van Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld. Zij zingen de leukste liedjes over vriendschap en samen spelen. Tijdens de voorstelling zoeken ze naar het verdwenen bot van Woezel en beleven daardoor de leukste avonturen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet met hen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes.

Na de voorstelling spelen de Kidz Super Chartz! in op de meeste actuele hitlijst voor en door kinderen uit Nederland. Wekelijks wordt de top 10 samengesteld op basis van online stemmen door kinderen zelf. En nu is deze Chartz te horen bij het Zomerspektakel. Spring, swing en doe mee op de allerleukste en hipste muziek.

Unity is een Nederlandse meidengroep bestaande uit Naomi Traa, Maud Noordam, Jayda Monteiro da Silva en Demi van den Bos. Op 26 september 2020 wonnen zij het Junior Songfestival en daardoor mochten zij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2020. Met hun nummer Best Friends wonnen zij in de finale.

En wie kent hem inmiddels niet, Matheu Hinzen. Hij speelde in 2017 de hoofdrol van Ciske in de musical Ciske de Rat. In 2019 deed hij mee aan het Junior Songfestival, dat hij op 28 september 2019 won met het nummer ‘Dans met jou’. Hierdoor mocht hij Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in de Poolse stad Gliwice op 24 november 2019. Matheu behaalde de vierde plek.

Stanley de Looze: “Als ik het programma zo bekijk, is er voor twee dagen volop kidsplezier. Zorg dus dat je erbij bent op 4 en 5 juni 2022.”

Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd social media in de gaten.

unity zomerspektakel.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.