Tom in de buurt
Advertorial Maatschappelijk

Uitnodiging voor mantelzorgers uit gemeente Alphen aan den Rijn: dag eropuit in Archeon

Op 10 november 2022 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt organiseert een feestelijk programma in Archeon voor mantelzorgers uit de gemeente Alphen aan den Rijn. Zij zijn van harte welkom voor een gratis dag eropuit.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buurt. Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie die zorg nodig heeft. Mantelzorgers leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Programma 

Mantelzorgers uit de gemeente Alphen aan den Rijn zijn op donderdag 10 november 2022 vanaf 10:00 uur welkom in het Archeon. Er wordt een ontvangst met koffie/thee met gebak en een heerlijke lunch verzorgd. Daarnaast kunnen mantelzorgers het park verkennen. 
 
Aanmelden is noodzakelijk: meld je aan vóór 4 november 2022. Meer informatie en aanmelden is te vinden via de website.

Je kunt ook contact opnemen met Tom in de buurt, door te bellen naar 088 900 4567 of door een e-mail te sturen.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.