Josh Walet
Advertorial Overige

Uitpakken met Valentijnsdag? De Alphense Feestwinkel helpt mee!

Valentijnsdag staat voor de deur. Ben jij al klaar voor deze dag van de liefde? Breng een bezoek aan De Alphense Feestwinkel in de Hooftstraat en je loopt geheid met een speciaal cadeau voor jouw geliefde naar buiten!

Valentijn
Natuurlijk kun je gaan voor een doosje chocolade of een boeket met rozen. Maar hoe leuk is het om eens wat anders te geven? Bij De Alphense Feestwinkel kun je bijvoorbeeld echt uitpakken met een persoonlijk ballonnenpakket, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Eigenaresse Natascha: ‘’De mogelijkheden zijn eindeloos.’’

Maar dat is nog niet alles. ‘’Daarnaast hebben we sleutelhangers, kussens en knuffels. Allemaal in het teken van de liefde. En ook voor versiering ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan? Dan kun je je Valentijnscadeau ook laten bezorgen.

Carnaval
Heb jij meer met carnaval? Ook hiervoor ben je bij De Alphense Feestwinkel aan het juiste adres. Behalve voor kostuums, kun je er ook terecht voor schmink, accessoires en pruiken. ‘’Het thema van het Boerenbal dit jaar is Goud & Fout. Handig, want daar kun je alle kanten mee op.’’ En dat hoeft niet veel te kosten. ‘’Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt bij ons al voor € 15 klaar zijn.’’

Je kunt De Alphense Feestwinkel vinden op Hooftstraat 137 2406 GG in Alphen aan den Rijn. Op Valentijnsdag is de winkel open van 09:00 tot 21:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file. 

Cultuur vandaag 09:05

Wat is er dit weekend te doen in Alphen?

De septemberhitte van de afgelopen paar dagen is weer voorbij, de temperatuur zet dit weekend een daling in. Het blijft zo rond de 23 graden, daarbij schijnt de zon het hele weekend en blijft het droog. Met dit vooruitzicht een ideaal weekend om lekker op pad te gaan. Maar wat is er allemaal te doen dit weekend in Alphen?

Blog Opinie gisteren 19:51

MINERVA Stadsrechten

Alphen aan den Rijn is een echte stad. En nee, deze stad heeft geen stadsrechten. Net als Almere, Lelystad en Zoetermeer die niet hebben. Dat komt omdat stadsrechten een middeleeuws fenomeen zijn. De laatste keer dat stadsrechten zijn verleend, was in 1586. In 1848 zijn stadsrechten afgeschaft en uit de grondwet verdwenen.