Josh Walet
Advertorial Overige

Uitpakken met Valentijnsdag? De Alphense Feestwinkel helpt mee!

Valentijnsdag staat voor de deur. Ben jij al klaar voor deze dag van de liefde? Breng een bezoek aan De Alphense Feestwinkel in de Hooftstraat en je loopt geheid met een speciaal cadeau voor jouw geliefde naar buiten!

Valentijn
Natuurlijk kun je gaan voor een doosje chocolade of een boeket met rozen. Maar hoe leuk is het om eens wat anders te geven? Bij De Alphense Feestwinkel kun je bijvoorbeeld echt uitpakken met een persoonlijk ballonnenpakket, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Eigenaresse Natascha: ‘’De mogelijkheden zijn eindeloos.’’

Maar dat is nog niet alles. ‘’Daarnaast hebben we sleutelhangers, kussens en knuffels. Allemaal in het teken van de liefde. En ook voor versiering ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan? Dan kun je je Valentijnscadeau ook laten bezorgen.

Carnaval
Heb jij meer met carnaval? Ook hiervoor ben je bij De Alphense Feestwinkel aan het juiste adres. Behalve voor kostuums, kun je er ook terecht voor schmink, accessoires en pruiken. ‘’Het thema van het Boerenbal dit jaar is Goud & Fout. Handig, want daar kun je alle kanten mee op.’’ En dat hoeft niet veel te kosten. ‘’Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt bij ons al voor € 15 klaar zijn.’’

Je kunt De Alphense Feestwinkel vinden op Hooftstraat 137 2406 GG in Alphen aan den Rijn. Op Valentijnsdag is de winkel open van 09:00 tot 21:00 uur.


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.