Josh Walet

Uitslaande brand bij Koeienstal J.C. Hoogendoornlaan

Maandagavond even voor middernacht is er in een koeienstal aan de J.C. Hoogendoornlaan brand uitgebroken in een koeienstal. De brandweer spreekt over een zeer grote brand.

Omstreeks 23.40 werd de brandweer gealarmeerd voor een stalbrand, omdat de stal vol stond met koeien werd er door de meldkamer direct groots opgeschaald waardoor er vele eenheden werden gealarmeerd. Ter plekke bleek het om een uitslaande brand te gaan, de boer was al druk bezig met de ruim honderd koeien in veiligheid te brengen. En met succes, alle dieren konden tijdig het brandende gebouwd verlaten en ze raakte niet gewond.

De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle, wel zal het nablussen enkele uren in beslag gaan nemen. Korpsen uit o.a. Alphen aan den Rijn, Boskoop, Stolwijk en Bodegraven werden ingezet bij de brandbestrijding.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is er geen asbest vrijgekomen bij de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

DSC_1330.JPG


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!