Josh Walet

Uitslaande brand in woning boven Ak-Al

De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een flinke brand in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn.

Het betreft een brand in de woning boven de Ak-Al. De brandweer spreekt van een uitslaande brand en is druk bezig met blussen. Er is veel rookontwikkeling. Omliggende straten zijn afgesloten.

De woningbrand is onder controle, meldt de brandweer. "Na goed onderzoek van het pand hebben we gelukkig niemand aangetroffen, ondanks eerder bericht dat er nog iemand binnen zou zijn." 

Uit voorzorg is er wel een ambulance ter plaatse gekomen, maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Bovenwoning uitgebrand, Ak-Al gespaard gebleven

De schade aan de bovenwoning is flink. Deze is volledig uitgebrand. De onderliggende bakkerij Ak-Al lijkt gespaard gebleven, meldt de brandweer.

Er is een plaats delict gemaakt. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak. Nadat de brandweer de naastgelegen panden heeft geventileerd zullen de brandweerlieden inpakken en het pand overdragen aan Salvage. 

Brand ak-al

Brand ak-al

Brand ak-al

Brand ak-al

Brand ak-al


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.