Pixabay
Advertorial Evenementen

Uniek boksgala in Theater Castellum

Op zaterdag 12 november verandert het Alphense Theater Castellum in een heuse boksring. Dan vindt namelijk het boksgala plaats. Boxingclub Alphen aan de Rijn heeft woord gehouden en zet een uniek evenement neer.

Twee jaar geleden ontstond het plan om het boksen met een heus gala in Alphen aan de Rijn onder de aandacht te brengen. Helaas stak corona daar een stokje voor. Alles werd on hold gezet. Maar van uitstel kwam geen afstel. Organisator Jillis van de Heuvel van boxingclub Alphen aan de Rijn heeft in samenwerking met de stichting Ben Bril Memorial – bekend van een jaarlijkse traditie in Carré – weer de handschoen opgepakt.

En hoe? Het boksgala krijgt extra allure doordat er wordt gebokst in een theater. Zaterdag 12 november wordt in Castellum een ring opgebouwd. Daar zullen profs en amateurs zich ‘s avonds onderscheiden in boeiende en meeslepende gevechten. Het motto luidt: alléén de overwinning telt. Daarmee gaan de deelnemers met grote inzet en passie een spetterend optreden verzorgen.

De kaartverkoop start 1 september via Alphens.nl. Komt het zien, komt het zien…


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.