Theater Castellum
Advertorial Theater

Unieke combinatie artiesten op toneel in Castellum

Op donderdag 23 november speelt Donny Ronny – voorheen bekend als Stefano Keizers – de unieke voorstelling BOSSEN met vijf Bekende Nederlanders die nooit eerder samen op een toneel te zien waren. En ook nóóit meer in deze combinatie te zien zijn. Het is typisch iets voor Stefano Keizers: ontregelen, anders dan anders, onverwacht en daarom onvergetelijk. 

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing!

De line-up in Alphen bestaat uit:

  • Actrice Soumaya Ahouaoui (o.a. De Avondshow, Het gouden uur, Marokkaanse bruiloft)
  • Acteur en singer-songwriter Lucas Hamming (o.a. Maestro, The Passion 2019)
  • Zanger, muzikant en acteur Jérémie Vrielynck (o.a. The Voice Belgie en musical ‘14-’18)
  • Journaliste en televisiepresentator Hanneke Groenteman (o.a. Sterren op het Doek, De Plantage, Zomergasten)
  • Drummer en DJ Jamie Westland (o.a. DI-RECT, Het Perfecte Plaatje en De Verraders)

Achtergrond

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan honderd bekende Nederlanders. Allemaal publiekstrekkers, supertalenten, helden en grappenmakers. Vijf ervan neemt hij mee naar Alphen voor een knotsgekke, ensemblevoorstelling. Zij tasten allen in het duister en worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke kans om de sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Het wordt een avond die óf je verwachtingen overtreft óf je wordt enorm teleurgesteld. Want je weet: bij Donny Ronny geldt “verwacht je iets, dan krijg je niets”. Dus hou je van zijn manier van ontregelen en op zijn kop zetten, kom dan naar BOSSEN in Castellum!


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 15:24

Kerstpakkettenactie: 350 kerstpakketten naar Alphenaren die dat nodig hebben

Ook dit jaar wordt door het Diaconaal Platform Alphen de Kerstpakkettenactie georganiseerd om plaatsgenoten die een steuntje in de rug verdienen een kerstpakket te bezorgen. Er worden 350 kerstpakketten uitgedeeld aan Alphenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:53

Ga knallend de Kerstdagen in met Club Maggie XXL

Heb jij nog geen plannen voor Kerstavond? Dan ben je bij Maggie Blue aan het goede adres. Op 24 december komt het restaurant met een speciale editie van Club Maggie. Heb jij je kaarten al bemachtigd?

Sport vandaag 11:01

Alphense Girls presenteert nieuwe kleding tijdens erehaag Boys 1

Alphense Girls heeft zaterdag haar nieuwe kledingplan gepresenteerd tijdens de wedstrijd van het eerste elftal van Alphense Boys. De Alphense Girls waren voor aanvang van de wedstrijd aanwezig voor de officiële presentatie en om Boys 1 te supporten met een een erehaag.