Koppes Makelaardij
Advertorial Wonen en bouwen

Unieke Verandawoning op SteekterOever - open huis zaterdag 9 september

Nog dit jaar wordt gestart met de bouw van nieuwbouwproject SteekterOever aan de Steekterweg in Alphen aan den Rijn. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar, waaronder een unieke Verandawoning van 179 m2 - dit huis ligt op een hoek en heeft een mooie, speelse indeling. Meer weten? Zaterdag 9 september aanstaande van 10:00 uur tot 12:00 uur staat het team van Koppes Makelaardij in hun Woningwinkel aan de Julianalaan 133 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Verandawoning - lekker lang buiten leven

Zijn deze zomerse dagen niet heerlijk? Lekker buiten leven, barbecue aan… Met een veranda kun je het zomerse gevoel verlengen. Al met de eerste zonnestralen is het heerlijk beschut buiten zitten. De verandawoning heeft een fraaie veranda in de achtertuin met genoeg ruimte voor een loungeset of grote tafel met zes of acht stoelen. Dit huis heeft ook aan de voorzijde een kleine veranda aan de groene hof - voor je glaasje wijn, vlakbij de keuken, aan het eind van de middag.

Er is nog één Verandawoning beschikbaar. Dit is een Hofwoning op de hoek met een fraaie living met luxe open SieMatic keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur en een Quooker. Dubbele tuindeuren aan de voorzijde brengen je naar de kleine veranda. De woonkamer is heeft een parketvloer en glad afgewerkte wanden. Aan de zijkant is een fraaie erker met ruimte voor twee fijne stoelen of een grote eettafel. De dubbele deuren aan de achterzijde brengen je in de achtertuin met de grote veranda. Heerlijk lang genieten van het buitenleven!

Boven bevinden zich drie slaapkamers - voorzien van wandafwerking met een korrel en een laminaatvloer naar keuze - en een complete luxe badkamer met royaal tegelwerk, naar smaak van de koper, kranen van hansgrohe en sanitair van Villeroy & Boch. De tweede verdieping biedt ruimte aan de duurzame installatie (o.a. warmtepomp) en wasapparatuur. Hier zijn nog extra slaapkamers en een tweede badkamer te maken.

Kortom: een fijn, energiezuinig en zeer ruim gezinshuis van 179 m2 - met veranda’s - A+++ energielabel en zeer luxe binnenafwerking, uit te zoeken door de koper, als onderdeel van de v.o.n.-koopsom. De Verandawoning is beschikbaar vanaf € 669.000,- v.o.n.

Open huis bij de makelaar 9 september

De bouw van SteekterOever start nog dit jaar. Meer weten over de laatst beschikbare woningen, het niveau van afwerking en de energiezuinigheid? Bezoek dan de inloopochtend bij Koppes Makelaardij aanstaande zaterdag 9 september tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Het team van Koppes staat voor je klaar aan de Julianalaan 133 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.