Update: Raadhuisstraat werkzaamheden week 21/22

Deze week is de Gemeente verder gegaan met de werkzaamheden aan de Raadhuisstraat. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt met het aanleggen van het riool en het eerste straatwerk is inmiddels voltooid.

Vanaf volgende week (week 22) zullen de werkzaamheden zich richten op de volgende delen van de Raadhuisstraat:

Huisnummer 188-206 (Fers Friet & B3D Design):

  • De riolering, kolken en huisaansluitingen worden vernieuwd.
  • Fers Friet & B3D Design zullen zo goed als mogelijk begaanbaar en bereikbaar worden gehouden door middel van een loopbrug en/of loopschotten.
  • Klanten en belanghebbenden wordt verzocht oogcontact te maken met de verkeersregelaar en/of medewerkers bij het betreden of verlaten van Fers Friet & B3D Design. Zij zullen aangeven wanneer het veilig is om de werkzaamheden te passeren.

Huisnummer 184-186 (IS Morus):

  • Er kan een (zand)vrachtwagen voor het restaurant staan.
  • Het restaurant blijft geopend en bereikbaar.

Huisnummer 279-289 (Gusto Fashion, Rolgordijn tot halverwege de tandarts aan de Rijn):

  • Het oude straatwerk bij Gusto Fashion en de aangrenzende panden tot halverwege de tandartspraktijk wordt opgebroken.
  • De winkels worden bereikbaar gehouden door middel van een loopbrug en/of loopschotten.
  • Klanten worden verzocht via het nieuwe straatwerk aan de overzijde (de kant van de bioscoop) te lopen.

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, verzoekt de Gemeente iedereen om de aanwijzingen van de verkeersregelaars, medewerkers en/of machinisten op te volgen en te respecteren.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.